Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nije fol jer ja ono plaho mrzim kad neko hvali ono sve redom al ovaj maleni mi je tako pep da mislim da će kad poraste biti pravi laf a vrijeme će pokazati! na kog liči?
ahhahahahhahaha joj padoh na dupe od smijeha vesela na prvi komentar sam mislila da je greska u pisanju haj rekoh da ne ispravljam ali ovo curica je i Sara se zove A lici se skoro po najvise na mene. Nemoj zamjerit sto sam se ovoliko ismijala
liči na tebe? pa mora da si ti lijepa žena okice, usnice i obrve
na mene sve osim boje ociju, one su na mog djeda po mami a vesela tvoja curica je isto preslatka a joooj ja evo jos se smijem jelanat Ana je med medeni posebno na ovoj slici
apotekarko skoro sve zene hoce da "rade"na grugom-trecem djetetu danas i jelenat i iman i ti....nemojte tako i mene cete nagovorit