Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala, Jasmin. Amin. Aisha je sada teska 5 kg. Lijepo napreduje masallah. Dinkice, kako da izaberem velicinu?
Ako koristis ImageShack ima opcija Upload Optional/ Resizing i izabereš 640x480 a ako koristiš slikomat.com opcija je Pomanjšaj sliku, mislim da je slično kod svih ostalih uploadera.
I usput da ljubnem svi dječicu, uljepšali su mi jutro
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Ma sva su djecica prelijepa masallah, Mona Muhammed, Aisa je prava mala arapkinja , Niobe, meni je malecki isti ti, Ibrahim je masallah bas kao pahuljica. Ilhana, i ja sam imala par unikatnih stvari koje sam ja nosila, a zatim moja djevojcica, ali iskreno, nesto nisam specijalno bila vezana za njih, sad i ne znam gdje su, a zaista bi ih sada voljela vidjeti, imam prekrivac koji cuvam i nikome nedam
e jesmo Amela, pozelji smo ovu slatkooku,plavooku,krupnooku krasoticu Niobe slike su ekstra,bas kao umjetnicke bebeana Ibrahim mashallah ko curica sa onom slatkom kosicom
hvala draga nismo ga sisali smo mu malo skratili kosicu nece se sisati tamo doproljeca jer je sad hladno za kretke frizurice ma svi ga mijenjaju misle da je curica
Ma sva su djecica prelijepa masallah, Mona Muhammed, Aisa je prava mala arapkinja , Niobe, meni je malecki isti ti, Ibrahim je masallah bas kao pahuljica. Ilhana, i ja sam imala par unikatnih stvari koje sam ja nosila, a zatim moja djevojcica, ali iskreno, nesto nisam specijalno bila vezana za njih, sad i ne znam gdje su, a zaista bi ih sada voljela vidjeti, imam prekrivac koji cuvam i nikome nedam
Ja mojoj braticni sam davala sve i kupovala i sakom i kapom al ovo nisam nikako mogla dati, tako sam vezana za ovo jer je ovo moja stara majka rahmetli plela... zena je bila ziva samo prve dvije godine mog zivota i nazalost nisam imala priliku da je upoznam a svi kazu da sam orginal ona.. valjda radi toga sam toliko i vezana za ovaj dzemper...
Masala vam lutkica... nezna se koje je ljepse =) ljubim ih sve redom =)