Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
masallah lady lana je preslatka i meni se cini koliko sam tebe skontala mala lici na tebe ili grjesim ??? je li prohodala mala???
Hvala puno...a ove tvoje oke plave masallah, predivno... Nije jos prohodala ali uz namjestaj obidje cijeli stan , dize se, puze...pomalo se pusta ali jos ne hoda sama.
masallah lady lana je preslatka i meni se cini koliko sam tebe skontala mala lici na tebe ili grjesim ??? je li prohodala mala???
Hvala puno...a ove tvoje oke plave masallah, predivno... Nije jos prohodala ali uz namjestaj obidje cijeli stan , dize se, puze...pomalo se pusta ali jos ne hoda sama.
ma to je super! moja je starija od tvoje 2 mjeseca a jos se ne dize, ne puze, osim sjedeci i nece da hoda kad je drzimo, samo par koraka i dosta joj...
tvoja mala kao da je crnogorka i moja je je ima vec par dana pocela ustajati i pusti se stoji mozda 30 sekundi pa pane na dupe pa se opet penje sad smo u najopasnijoj fazi kad moze vrlo lako polupati glavu
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
jojj vidi nam druga ima istu kapu kao kod anela ko je kome ukrao heheh slatkis nas lijepi.Malena curice su prelijepe male prineceze mamine :-)mogu misliti kako si ponosna na svoje cure :-))))
Hvala, Jasmin. Amin. Aisha je sada teska 5 kg. Lijepo napreduje masallah. Dinkice, kako da izaberem velicinu?
Djecica..bezgrjesne dusice..Sva su mi lijepa i medena. Saro..masallah za pashu. Malo mi lici na tebe.
Mona kad stavljaš sliku izaberi veličinu za forume, inače se slika otvara po 5 minuta
prelijepa lutkica mala :))))