Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Žene,djecu su vam medena,šećeri mali Amanullah,kod tebe sve slađe od slađeg,a nije velika razlika između njih,ili? Ilhanina princeza pravi fotomodel vidi se da uživa,slike sa mora su extra,posebno ona u srcu
Amela,mašallah kose u tvoje male...jel to ti nju farbaš,hehe,a okice...da ne ureknem....preslatka je!
Žene,djecu su vam medena,šećeri mali Amanullah,kod tebe sve slađe od slađeg,a nije velika razlika između njih,ili? Ilhanina princeza pravi fotomodel vidi se da uživa,slike sa mora su extra,posebno ona u srcu
Amela,mašallah kose u tvoje male...jel to ti nju farbaš,hehe,a okice...da ne ureknem....preslatka je!
hvala draga.
najstarija ima 4,5 godine, druga kćerkica 3 godine i maleni 8 mjeseci.
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Mašallah, ja ne znam koje je dijete slađe, od onih malih bebica do pravih dječaka i djevojčica. Evo i mamine okrugle djevojčice
mašAllah slatkice gdje ste joj kupili kapu i mi tražimo neku cool
hvala , kapica je poklon iz Švedske ali provjeriću kad dođem kući da li je Lindex ili HM jer uglavnom nam rodica kupuje u tim prodavnicama, pa možda ima i kod nas.
ovoje tetka sisala ali nismo isli na sisanje jer je zima pa cemo cekati proljece da se mamin sin sredi
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Mašallah, ja ne znam koje je dijete slađe, od onih malih bebica do pravih dječaka i djevojčica. Evo i mamine okrugle djevojčice
mašAllah slatkice gdje ste joj kupili kapu i mi tražimo neku cool
hvala , kapica je poklon iz Švedske ali provjeriću kad dođem kući da li je Lindex ili HM jer uglavnom nam rodica kupuje u tim prodavnicama, pa možda ima i kod nas.
ja sam juce u tiffany u novom robotu kupila lani preslatku zimsku kapicu HM za 8km- na njoj pise da je velicina za 9-12 mj. al je pravo velika tako da ce joj moci citavu zimu akobogda