Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hahahhahahahhahahha NE MOGU DA VJERUJEM ja sam isto Manela drago mi je I meni je drago,meni su vec rekli da ima jos jedna manela na forumu....bas super prvi put upoznajem(u sustini samo preko foruma)nekog da se zove kao i ja........
Malo cu Ot,bas rijetko ime Manela.Ja sam u gimnaziji imala profesoricu Manelu, mozda je jedna od vas dvije bas moja profesorica
ja nisam sigurno, jedino ako si isla u veterinarsku srednju tamo sam predavala
Evo i nas ponovo.Dan je bio super pa ga iskoristili za jednu šetnjicu.
Valjda nismo fulali temu .Ima nas i velikih i malih beba.
koko sve riječi suvisne su.... bome i male i velike bebe super su al je mama grom gromova...ženo ti ko curica kakva...
haman mu lijepo u bosni :))) kako mu je nana sredila s cvjetovima :)))))))
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Zašto imam osjećaj da je ovo Una...poznat mi nešto ovaj dio... :))))
btw, dječica su vam medena
e da Una je,upravu si....pa samo joj ime govori una-jedna,jedina........imas neke veze sa ovim krajem ili?......(hvallla,ne djecica,vec djete,jedno je moje,ali bez obzira hvalla,sva su dijeca medena)lijep pzz
Imam veze, i to kakve, i sama sam dijete sa Une :)))
P.S. Mislila sam na svu dječicu uključujući i tvoju bebaru ;)
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi