Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hahahhahahahhahahha NE MOGU DA VJERUJEM ja sam isto Manela drago mi je I meni je drago,meni su vec rekli da ima jos jedna manela na forumu....bas super prvi put upoznajem(u sustini samo preko foruma)nekog da se zove kao i ja........
Malo cu Ot,bas rijetko ime Manela.Ja sam u gimnaziji imala profesoricu Manelu, mozda je jedna od vas dvije bas moja profesorica
hahahhahahahhahahha NE MOGU DA VJERUJEM ja sam isto Manela drago mi je I meni je drago,meni su vec rekli da ima jos jedna manela na forumu....bas super prvi put upoznajem(u sustini samo preko foruma)nekog da se zove kao i ja........
Malo cu Ot,bas rijetko ime Manela.Ja sam u gimnaziji imala profesoricu Manelu, mozda je jedna od vas dvije bas moja profesorica
ja nisam,mislim bila ti profesorica ja radim kao kasirka..........mozda je ova druga manela,tvoja prof....b
I ja sam isto imala jednu radnu kolegicu Manelu i ona je iz Sokolovic kolonije bilo bi mi drago da si ti ta
Koka i po nick ti odgovara savrseno A maleni je masalla sladak ko med tm ne smijem ni komentarisati da ne bi bilo Btw licis mi na moju profesoricu bosanskog jezika u srednjoj skoli ako Buba vidi ovu sliku mislim da ce se i ona sloziti sa mnom
eeeeeeeee koko koko... upravo ovako sam te i zamisljala... a djeca su masallah... medenjaci pravi... eh vala jos da im jednu sekicu podaris... kad su 'vako fini...
koka i po i ja se slazem sa Dida79 nik ti pristaje....maleny je pravi ljepotan......nisam znala da ima uoce toliko Manela,ali prosto mi je drago zbog toga....ovdje na forumu saznajem da ih ima malo vise nego sta sam mislila....a nisam ti ja ta manela radna kolegica......lijepppiii pozzz