Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
19.mijesti....i ja majkemi mislila da je kod nas rijetko....ja ovdje kod nas u bihacu znam samo jednu Lanu pored moje,i to ne zivi tu,vec u Americi....pih....ma bitno je da njima ime pristaje,da ga znaju dostojanstveno nosit a koliko ih ima nebitno.......byw ja jos nisam upoznala nikog ko ima ime kao ja Manela... ,a bilo bi ljepo da jesam
ima jedna na forumu...mama2009 ima to divno ime Manela....
e sad vi odoste OT o imenima a imet temu o tome... mislim nije da vas ružim...al brate zaklanjate mi pogled na ovu lijepu dejcu svojim postovima.
19.mijesti....i ja majkemi mislila da je kod nas rijetko....ja ovdje kod nas u bihacu znam samo jednu Lanu pored moje,i to ne zivi tu,vec u Americi....pih....ma bitno je da njima ime pristaje,da ga znaju dostojanstveno nosit a koliko ih ima nebitno.......byw ja jos nisam upoznala nikog ko ima ime kao ja Manela... ,a bilo bi ljepo da jesam
ima jedna na forumu...mama2009 ima to divno ime Manela....
e sad vi odoste OT o imenima a imet temu o tome... mislim nije da vas ružim...al brate zaklanjate mi pogled na ovu lijepu dejcu svojim postovima.
moramo malo protorokat, halali nam, nego odoh i ja naci koju noviju slicicu svoje Lane da je postavim, nisam odavno