Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bambice ovaj tvoj bucko je med medeni kako je samo veseo,a cije su mu ovo cale malene Malena ovo je neka manekenka??slatka je skroz Lady tvoja princezica mashallah velika pravo i preslatka je aida ima li ovaj sanercic curice kakve,bas je cool bebana a Ibrahim mashallah ko curica sa frizom,ima vise kose vec moja Esma,a sta ovo slatko rucki??? sve su bebice medene,medene,medene a Ilhanina pozerka...ma za casopisa
ma sta jednu, tri hjoooj sutla nam je puna tli mjeseca bammmbiiii jubi tog secera mavvooggg medeenog dadada preeeeesladak je frajercic malena cura je med al ona mi je treca slika najbolja, bas je preslatka
Ilhana, mislim stvarno, ta princeza mora se naci u nekom bebi casopisu... pod obavezno... dadada, pa tvoj momak je pravo svadak i pravo ima vejike okice ne urekle mu se... ima da cure padaju s nogu kad ih on pogleda... aida isto vazi i za tvoga medenjaka... Lady, masallah sto nam je drugarica porasla... ona prava kosaskasica... zaha, a gdje je u svemu ovome Esmica???
Ilhana, mislim stvarno, ta princeza mora se naci u nekom bebi casopisu... pod obavezno... dadada, pa tvoj momak je pravo svadak i pravo ima vejike okice ne urekle mu se... ima da cure padaju s nogu kad ih on pogleda... aida isto vazi i za tvoga medenjaka... Lady, masallah sto nam je drugarica porasla... ona prava kosaskasica... zaha, a gdje je u svemu ovome Esmica???
Moram se pohvaliti malo 2009.e godine smo culi da smo u casopisu Bebe i Mame avazovo izdanje ;)
Ilhana, nemoj naglo, ostat će ti strije..ne daj Bože dadadadadaddada....jel za tebe još važi: "Ustajte prezreni na svijetu...."... Tito-partija-omladinska akcija!!!!
Ilhana, nemoj naglo, ostat će ti strije..ne daj Bože dadadadadaddada....jel za tebe još važi: "Ustajte prezreni na svijetu...."... Tito-partija-omladinska akcija!!!!