Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jesu, spava samo u bodiju i to kratkih rukava...trebalo mi je jako dugo vremena da shvatim znakove da joj je vruće.....toplo nam je u sobi sad kad su došle ove malo veće temperature....inače, zimi nije spavala tako....
hahaha To je mamina çupa çupava a kazu da sam se i ja tako rodila sa dugom kosicom pa lici se na mene Sra je moja kopija svakim danom sve visee i vise lici na mene Mya_81: slika je pravo slatka, vidi joj poze hihihi e bas me je slatko nasmijala. Ugrizni je za te obraze pune od nas
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
gdje se guras amela sa svojom ljepoticom, imamo i mi tu nego masala ne urekla se sve ljepsi od ljepseg....a princezice su medici mali idem pokusat postaviti sliku mamine cure (trazimo frajera )