Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jel ovo profesionalna fotografija djevojcica je superrrrrrr maallah
persaltko zaista...meni su ove slike porfesionalne bas super...ja se sve kanim da svoje odvedem negdje u studio da ih slikam dok su jos male...al nema se kad
Ma i ja sa sestrom vec odavno se dogovoram i eto sad kad sam bila dole odemo,to je bio haos,njeno dvoje i moja Rejhana pomamili se mislila sam da nece biti ni jedna lijepa,na kraju su fakat super ispale.
Vidi moje snahice Rejhanice kako je slatka, ljubi je svekrva haljinica je za 10 joj moram i ja Alima sredit ...i ljobomorna sam kako vi sredite svoje cujice...ma sve su ko med
Bambi hvala mila, i meni se cini da moja kci sto vise raste baca na mene al raja valjda konta da ona mora biti tamnoputa ko ja i sa dugom crnom kosom da bi kao imala veze samnom a mm je celav pa odma vele ista babo A tvoja djecica su divna, nek su ti ziva i zdrava zajedno s tobom i tm
djeca su vam prelijepa,a onaj mali model u crvenoj haljinici jaooo kako je medena :))), vesela ajsa ista ti a narod prica da prica :)))),