Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sweet soooooooo sweet...kako sam malena...a za samo koji mjesec eto cure velike na slici. mašallah
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Vidim, Emin nam je gazda u kući...u to zaista ne sumnjam....slatkiš mali...
A Amela, tvoja curica ima više kose od mene Premedena jeeeeee,a vidim zna uživati
Mi smo vam preksinoć zaspali u ovoj pozi, a sva sreća nije nam prešlo u naviku Šteta samo što nisam smjela uključiti blic na fotiću da je ne bih probudila jer bi se bolje vidjeli još neki detalji na slici...
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))