Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ilhana ova me slika vratila u djetinjstvo,ja sam imala sličnu haljinu,samo malo jače boje,isti na crne točkice,i dan danas se sjećam da mi je bilo ugodno u njoj kad sam je nosila,ozbiljno.ako nađem sliku postaviću.
ilhana ova me slika vratila u djetinjstvo,ja sam imala sličnu haljinu,samo malo jače boje,isti na crne točkice,i dan danas se sjećam da mi je bilo ugodno u njoj kad sam je nosila,ozbiljno.ako nađem sliku postaviću.
mene ova malena podsjeca na lutkice iz izloga!!!Moze stat u izlog kako je medena
Felix nemoj biti zajebana svekriva,prodaj se malo nek dama izađe s obojicom i nek izabere
Nemojte se svađati,obojica ce dobiti priliku da nas upoznaju .Ne mozemo jos uvijek da se odlucimo jer su oboica med medeni u ovom slucaju ce karakter da presudi.Napominjemo da smo malo zeznute jer imamo i hercegovacke krvi .