Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sva su djeca premedena, masallah, ne urekli se nikada i nikada zla ne vidjeli. ali bi ja ipak izdvojila Zaru... ta mi je curica nekako posebna, od one prve slike sa komentarom "jodija sam se prije 14 minuta" ja sam odusevljena njom
sva su djeca premedena, masallah, ne urekli se nikada i nikada zla ne vidjeli. ali bi ja ipak izdvojila Zaru... ta mi je curica nekako posebna, od one prve slike sa komentarom "jodija sam se prije 14 minuta" ja sam odusevljena njom
Dusa moja...
Evo je samo za tebe. Zara prije 10 mjeseci, stara samo 14 minutica. A u pozadini mamina indukcija.
Ne pricas da si je sanjala Kako? Rusi ti kucu zajedno sa Emirom?
< Poruku je uredio Nunichi -- 23.1.2010 23:05:34 >
Dusa moja...
Evo je samo za tebe. Zara prije 10 mjeseci, stara samo 14 minutica. A u pozadini mamina indukcija.
Ne pricas da si je sanjala Kako? Rusi ti kucu zajedno sa Emirom?
drage jepote maje.
ahaaa ko fol oni se nesto igraju i ganjaju kroz stan a ja glalmim da mi ne remete kucni mir ma svasta ja sanjam kad dugo spavam