Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da vidite i moju bebaru Rianu! Možda sad nadjemo nekog slobodnog frajera!
ljepotica moj momak da nije zauzet rado bi mu dozvolila da joj bude momak ali on je ver rezervisan za jednu curicu koja se jos nije rodila treba ubrzo
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
< Poruku je uredio bebana27 -- 22.1.2010 21:12:25 >
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
bebana ja mislim da malena vise voli starije decke,bez ljutnje za nju su mali balavci ili se varam! nemoj mislit da se mi nudimo i mi smo balavac jos heheheh a riana nam je samo drugarica
A lijepe djece...Andrej je dada premeden,tajra mala je med sa ovim zubicima udvarali bi se ali je mladja a i nesto nam ljubav u zadnje vrijeme steka,svi zauzeti, Ivancice u tebe pravi momak A vidi ibrahima i okica