Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala Sad cim vidi fotoaparat smije se, ali uvijek ovako zazmiri.
Ljepotica draga, pravi manekenski stav Čini mi se da i tvojoj, kao i mojoj, treba frizer HITNO! Mi virimo između šiški, a svaka šnala završi u ustima...
pdsje ti me na onu bebu iz crtanog što tako puže ... jel ono kićo se zvaše...kako volim kad bebe pužu, tad su mi naj, naj...al kad ovako pužu a ne ono na stomaku ili guzi...puse maloj bebici na slici...
pdsje ti me na onu bebu iz crtanog što tako puže ... jel ono kićo se zvaše...kako volim kad bebe pužu, tad su mi naj, naj...al kad ovako pužu a ne ono na stomaku ili guzi...puse maloj bebici na slici...
E bas lici, upravu si. Puse i tvojim dusama...
Anidla Noica je lutak pravi.
tvoja curica definitivno ima najsarmantniju frizuricu sa onim pramenovima o osmjehu i da ne pricam
ilirio imas PP