Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 7.8.2012 11:53:43
Vinetu
Aaaa, žene drage... rasplakaste me. Ima moja cura još godinica do škole, a ja se rasplakah k'o da će sutra krenuti. Tako mi je svaki put kad gledam vrtićke predstave u kojima sudjeluje.
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 7.8.2012 11:56:21
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Vinetu
Aaaa, žene drage... rasplakaste me. Ima moja cura još godinica do škole, a ja se rasplakah k'o da će sutra krenuti. Tako mi je svaki put kad gledam vrtićke predstave u kojima sudjeluje.
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 7.8.2012 12:15:28
Hanady RR
krasno
mašallah dječice
Vinetu... ja se tebi ko fol smijem sad...kofol ja plačem ima godina...sa mnom se počeli zezat uveliko
nek smo dočekale draga... a imamo i tema za tješenja...
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 7.8.2012 12:21:27
anđelo
Moj I također kreće ove godine u prvi razred...već mi je rekao da ga čekam ispred škole i da virim kroz prozor šta on radi. Pita me ,da li je učiteljica dobra. Nravno da jeste ,ona voli svu djecu
ne znam još šta obući za prvi dan škole ,zavisi od vremena naravno, ali ima većinu stvari . Naravno bit ce i fotkica
a suze ,pa mislim da sam se isplakala kad je bio na testiranju,možda još koja suzica bude ,kad konačno uđemo u svijet knjiga, olovaka,pernica. Moje malo nedonošče od 2,200 u školi,pa teško da ću suze uspjeti zadržati
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 7.8.2012 12:38:57
amanullah
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Vesela pise da je prvacic, sigurno 6 godinica
ma pomislih da je ne upisuje ranije il šta znam
moze zasto ne
ne znam koliko tocno tvoja ima, moja ce u predskolsko, tek u octobru puni 5 godina, radim u skoli, molba se napise , dijete se testira, i to je to, ukoliko zadovolji norme moze
< Poruku je uredio amanullah -- 7.8.2012 12:39:20 >
Predivna je, a ime mi se bas svidja, nisam ga cula prije ovdje ....
danke, jedna si od rijetki arabic name - robinja Allahova u prevodu
baš krasno ime...i lijepo značanje... naravno kao i ona
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 7.8.2012 12:50:09
HAHA
Moj dječak će također u školu,kupio mu babo divne tanke hlače u waikikiu,uskoro ćemo u Zg pa ćemo naći kakvu finu košuljicu ili majicu,kupili smo i nove tene.Najvažnije od svega bebo je ostavio godišnji za kraj augusta i početak septembra.
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 7.8.2012 12:54:11
henna ze
samo da vas utješim da nikad nećete prestati plakati..moja kad donese knjižicu i pohvalu od direktora za sve petice, pa još knjižicu iz mekteba sa peticama..ja dva dana samo je pogledami u plač. juče je moj babo piTa jelda Hena ti sad u četvrti, kaže ona..joooj dido..pa to je bilo prošle godina sad sam peti..a meni na tren pamet stade.čuj peti majke mi