Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 6.8.2012 22:07:15
nanika
Mi smo dobili ruksak, imamo nove cipelice ........ima jos vremena da nadjemo neku posebnu haljinicu za prvi dan skole . Ne mogu da vjerujem...a kao da sam je jucer rodila.
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 6.8.2012 22:08:33
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
I fotkice prvog dana, ako smijem dodati.
oooooo da.... uvjek se sjetim prvog dana nase Miracle* tj njene MA...ja gledam fotku i cmizdrim...kontam kad moja smizla krene kako ce to biti... uhhhh
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 6.8.2012 22:09:06
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: nanika
Mi smo dobili ruksak, imamo nove cipelice ........ima jos vremena da nadjemo neku posebnu haljinicu za prvi dan skole . Ne mogu da vjerujem...a kao da sam je jucer rodila.
a onda dok dlanom od dlan klepnuh upisasmo se u školicu
a već smo spremili ruksak, haljinu, cipele za prvi dan.... sat, štramplice i mantil i kišobran ako nam bude kiše... ko luda mama...paranoična...na sve da smo spremni...samo na suze sam najspremnija ...da mi koja mama starija kaže kako ih sakriti...pa i one radosnice što mi se do mene kida moje prvo pile...
Znam sve kao i ostale mame... al džaba...negdje me zaboli duboko da ja prestanem da dišem...
zato do sličica naših mama školaraca svježih... dajte nam vaše osmjehe radosne u slikama i vaših školaraca...da znam da sve smo isto prošle a da sve je super i kako treba da bude
i ako imate savjet...kako ne plakati prvi dan škole...mislim kako mame da ne plaču...djeca neće sigurno jer vidim i spremeni su i jedva čekaju
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 6.8.2012 23:02:36
Hanady RR
zinanina krasno ona sva sretna, zadovoljna..vidi tog osmjeha i tih okica...
a ti mama...što tebe nisu slikali...ne radi gardarove već okica
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 6.8.2012 23:13:18
madam x
Hvala vam drage moje, slikali su i mene ali ne bih tih slika javno pokazivala, ja nedavno porođena i jako debela.....uglavnom jako lijep dan je bio, nije bilo suza...a ja radim u toj školi pa mi je možda zbog toga normalnije, bila sam sretna i ponosna.
Tužna sam bila kad je bio sistematski, 5 dana poslije rođenja moje mlađe kćerke, pa nisam mogla ići sa njom, eh to mi je bilo baš
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 7.8.2012 11:01:04
mama75
Citam vas i pokusavam da se sjetim sta je moja princeza obukla za svoj 1. dan skole, ali ne ide mi nikako A tek je zavrsila 1. razred, sram me bilo. Znam da nije obukla ono sto sam joj kupila maksuz za taj 1. dan, jer je bilo jako vruce, a ja kupila haljinu za pocetak jeseni. Moracu slike potraziti kuci kada dodjem Uglavnom, mi nismo taj 1. dan nosili ruxak jer nije imala knjige, a i naredne 2 sedmice je nosila samo sok i uzinu, jer su se cekali udzbenici, tako da je stvari nosila u malom ruxaku za vrtic.
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 7.8.2012 11:20:56
henna ze
prvi dan ruksak ne treba..ide priredba, upoznavanje sa učiteljicom..ona nam je dala papire i bojice da djeca boje dok je nama objasnila kako će to sve izgledati.. a evo fotkice
zajedno su odrasle, čuvala ih sveki..zajedno krenule u školu i idu u isti razred..beskrajno se i sad vole
mama, gdje si?..strašno je u ovoj školi-govori ovaj pogled