Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 3.9.2012 15:46:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: amanullah
cure hvala vam, na mamu
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 3.9.2012 16:12:46
mayra
E dovedoste me do suza. Samo da pozelim sve najljepse prvacicima, puno dobrih ocjena, puno lijepih prijateljstava i samo najljepse uspomene da ponesu iz ovog doba
RE: Prvi dan škole - šta obući!? 3.9.2012 18:09:03
MicoTico
Evo i naše sličice za prvi dan škole
Danas su za naše male prvačiće stariji drugari iz škole pripremili priredbu, a onda su učiteljice prozvale svoje đake i podijelile im poklončiće. Potrefilo se da sa mojom curicom u razred idu njene 2 najbolje drugarice iz vrtića. Ona je bila presretna.Ljubi je majka!
Masallah prvacica A iImancica je ko meeeeed Kako ti predevera danas??Ja sam u skoli bila super,vidjela si,pomalo...Al kad sam kuci dosla,predstava je tek pocela
Masallah prvacica A iImancica je ko meeeeed Kako ti predevera danas??Ja sam u skoli bila super,vidjela si,pomalo...Al kad sam kuci dosla,predstava je tek pocela
Dobro sam se drzala sve do jedne recitacije. Onda sam malo prosmrkala... Ja to bohtim zamisljenim pogledom, drhtavicom, ludim mislima. Mislimi stalno luduju 100/h...ko da se udaje, malo je reci.
S. je divan mali djecak. Drago mi je da ide sa mojim Nidalom u razred. Drago mi je da sam te vidjela i da sam eto i S. ispratila u skolu
Dobro sam se drzala sve do jedne recitacije. Onda sam malo prosmrkala... Ja to bohtim zamisljenim pogledom, drhtavicom, ludim mislima. Mislimi stalno luduju 100/h...ko da se udaje, malo je reci.
S. je divan mali djecak. Drago mi je da ide sa mojim Nidalom u razred. Drago mi je da sam te vidjela i da sam eto i S. ispratila u skolu
Znam mila moja...sve znam...Ali da ponovimo jos jednom:hvala dragom Bogu,pa smo docekale Hvala na komplimentu za mog smjeska,a i tvoje su divne,neka su ti zive i zdrave A dobro mi je dosla jos jedna podrska,osim muza i ostalih