|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
6.8.2012 12:22:23   
Hanady RR
uh...to sma porputila...
jel znaš gdje je da mi opet linkašuser posted image
da konačno kažem šta je večeras uz supu do koljeniceuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1301
6.8.2012 12:24:38   
Lejla Ka
A gdje vam je i ta voda stala, Tita ti? user posted image

Ja sam stvarno ponosna kako sam za iftare koje sam pravila za goste fino predvidjela količine hrane tako da nam u opće nije puno ostalo (puno smo se mi najeli, al to je druga priča user posted image )

Najgore mi je za vodu, čini mi se mogla bih šlauf instalirati pored stola, ali na kraju mi više ne može stat, a ja još žedna.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1302
6.8.2012 12:25:55   
djoisa
evo http://www.coolinarika.com/recept/pileca-prsa-sa-povrcem-i-mozzarellom-u-foliji/

a za vodu meni najbolja lubenica..svaki iftar pojedem bar kilu, a ostatak na sehuru

< Poruku je uredio djoisa -- 6.8.2012 12:28:00 >

Neposredna veza do poruke: 1303
6.8.2012 12:27:08   
Hanady RR
vjeruj sve se to pojelo...doduše i svekrva joj dođe i svekar...on ne posti...pa dva djevera...pa sjedi sjedi u bašči...polako sa tola sve se pojelo...
ostalo njima za sehura...

ja kontala noćas malo tope samo ...al muž ustade kaže vodaaaaaaaaaaaaaaa....samo voda...
i bi u pravuuser posted image

a u pravu si za vodu...
ne instaliram šlauf...al bokale napunim pa u frižider stavim...kako koji przanimo samo dodoajem jedna na sto dugi pun u frizuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1304
6.8.2012 12:27:42   
hapymum

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: hapymum

mogu li ja one palacinke zapeci u vatrostalnoj zdjeli,i na koliko sory na peglanju,al stvarno blage veze nemam sto se tice kuhanja slanih jela ali zato sa kolacima "ubijam",stavrno ih pravim stalno i to ne kolace nego i torte razne.
ima jedan kolac al je betoon jak neznam volis li.ide
5 jaja
10 kas ulja
10 brasna
15 secera
3 kakoa
i prasak za pec pece se oko 25 min na 200 stepeni kad se ispece natopis ga pekmezom bilo kojim a zatim istopis 4 cokolade za kuhanje u pola litre vrhnja za kuhanje i prelije se ta kora gotov za 20 min a beeeeeeeeeeeeeeeton je

Ja sam danas pravila ovaj kolac. Bas je bio dobar, a i dobro je dosao poslije onih voxnih i ljetnih nesto konkretno. Ipak cokolada je cokolada user posted image

ja od svih kolaca najvise volim americku tortu ali mi je malo zahmet da je napravim al kad sam otkrila ovaj recept odusevila sam se,ja inace volim jake kolace

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1305
6.8.2012 12:29:31   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: djoisa

evo http://www.coolinarika.com/recept/pileca-prsa-sa-povrcem-i-mozzarellom-u-foliji/

user posted image user posted image user posted image user posted image

super...
totalno po našem kontuuser posted image user posted image

ovo nam je večerasuser posted image user posted image user posted image user posted image
supica...meso do koljenice sa dadadinim dip-om od koprauser posted image sladoled, lubenica, topa, somuni, hurme i dosta...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 1306
6.8.2012 12:40:59   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Preporučujem:

http://www.coolinarika.com/recept/pileca-prsa-sa-povrcem-i-mozzarellom-u-foliji/

Jednostavno, brzo se priprema, efektno izgleda, a ukus je fenomenalan.

Ja sam u povrće dodala i na tanke kolutove izrezanu papriku. Začinite onim što volite sa piletinom.

Ne smiješ ovo propustiti Hanady, ovo je nama zvijezda ovog Ramazana user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1307
6.8.2012 12:43:44   
Hanady RR

Preporučujem:

http://www.coolinarika.com/recept/pileca-prsa-sa-povrcem-i-mozzarellom-u-foliji/

Jednostavno, brzo se priprema, efektno izgleda, a ukus je fenomenalan.

Ja sam u povrće dodala i na tanke kolutove izrezanu papriku. Začinite onim što volite sa piletinom.

Ne smiješ ovo propustiti Hanady, ovo je nama zvijezda ovog Ramazana user posted image

user posted image user posted image

evo večeras...
smao mocarelu da dokupim...i odmah sam sebi imputirala da biće i paprikauser posted image

fakat piletina i povrće...posebno tikvice nam gode baš...
al to nama godi i bez ramazna u ovako toplim danima...
sreća ja i suprug smo lijepo okrenuti povrću i začinskim travamauser posted image a djeca nas zdušno prate...a gosti ...kako koji...al svoi vole porbat kad vide kako se mi slatko nahranimo user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1308
6.8.2012 12:45:03   
Hanady RR
lajlea mali OTuser posted image
vidjeh ''plavušu'' odraslu...dodouše smo kraj auta i mahnu...
prepoznah svoje žuto...odmahuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1309
6.8.2012 12:55:18   
bellla
Medicu--sinoc sam pravila trokutice ,ja sam usitnila pil.file i dodala luk i zacine,i polila sam sa vrhnjem,maslacem i malo mlijeka kad se ispeklo,poklopila da malo otpusti--PREFINO! hvala ti

a ova piletina u foliji je isto super,radila prije 2-3 dana,stvarno ukus predobar,sve se onako u pari skuha,mmm

e sad,veceras cu raditi hadzijski cevap,izgleda tako primamljivo,moram probati

pitannje za Hanadicu---piletina u lisnatom,jel to samo kao pil.file sa zacinima ili se jos doda nesto,tipa krast.kiseli,sir ,tako nesto...

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 1310
6.8.2012 13:03:46   
sabinos
veceras na iftrau kod moje drugarice iz djevojackih dana,jedva cekam...kako se brzo i jednostavno dogovorismo...

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1311
6.8.2012 13:06:49   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: sabinos

veceras na iftrau kod moje drugarice iz djevojackih dana,jedva cekam...kako se brzo i jednostavno dogovorismo...

ooo koga ja to vidimuser posted image jeste li zavrsili sa useljavanjem u stan?

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1312
6.8.2012 13:07:13   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bellla

Medicu--sinoc sam pravila trokutice ,ja sam usitnila pil.file i dodala luk i zacine,i polila sam sa vrhnjem,maslacem i malo mlijeka kad se ispeklo,poklopila da malo otpusti--PREFINO! hvala ti

a ova piletina u foliji je isto super,radila prije 2-3 dana,stvarno ukus predobar,sve se onako u pari skuha,mmm

e sad,veceras cu raditi hadzijski cevap,izgleda tako primamljivo,moram probati

pitannje za Hanadicu---piletina u lisnatom,jel to samo kao pil.file sa zacinima ili se jos doda nesto,tipa krast.kiseli,sir ,tako nesto...

moje seka je to spremala...al recept nam je isti...
ona na lisnato stavi trapista prvo...
a pileće filete izrežemo u trake propržimo na teflon tavi pa odoam začine po želji i zalijem vrhnjem za kuhanje il dvoj tro kađike bešamela...
onda ga stavljamo na trapist...umotamo...
premažeš jajetom, pospeš susuamom ...nareckaš rolnu na mjestima kole kriške želiš prije pečenja lakše je. kasnije rezati i pečenje 200 stepeni 20.tak minuta

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1313
6.8.2012 13:13:17   
sabinos

IZVORNA PORUKA: mamine oci

eh draga,zavrsili smo davno ali evo sad i internet smo prikljucili.kako smo dogovorile vidimo se poslije Bajrama da pijemo kafu kod mene.naredne sedmice idemo u Sandzak...necu biti kod svojih za Bajram prvi put user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1314
6.8.2012 13:14:03   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image došli plavi malo na raspust user posted image

Ti si vjerovatno jedini primjer da ti dijete liči na "komšinicu" user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 1315
6.8.2012 13:19:01   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mamine oci

eh draga,zavrsili smo davno ali evo sad i internet smo prikljucili.kako smo dogovorile vidimo se poslije Bajrama da pijemo kafu kod mene.naredne sedmice idemo u Sandzak...necu biti kod svojih za Bajram prvi put user posted image

vazi cim dodjes iz Sandzaka eto mene na slatku user posted image i donesi malo sira sjenickoguser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 1316
6.8.2012 13:20:14   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image došli plavi malo na raspust user posted image

Ti si vjerovatno jedini primjer da ti dijete liči na "komšinicu" user posted image

user posted image

jah..dobro siuser posted image

al u ovoj mahli to je dobro...nebi me neretva oprala user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1317
6.8.2012 13:26:57   
mala_sa
Eh i ja da se tuspasim user posted image

Kod nas danas supica i ova piletina sa mocarelom, ostade mi ah jos od neki dan kad sam vidjela user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 1318
6.8.2012 14:30:30   
lely
Ja bih zamolila ako može neko da mi napiše ime one čorbe/supe od crvene leće ili još bolje da mi kopira raceptčić user posted image  U velikoj sam žurbi pa ne mogu sad da tražim,a rado bih pravila pa ne znam šta mi fali od sastojaka .

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1319
6.8.2012 14:50:58   
rerica

IZVORNA PORUKA: lely

Ja bih zamolila ako može neko da mi napiše ime one čorbe/supe od crvene leće ili još bolje da mi kopira raceptčić user posted image  U velikoj sam žurbi pa ne mogu sad da tražim,a rado bih pravila pa ne znam šta mi fali od sastojaka .

Luk izrezati sitno i prziti na ulju dok ne postane staklast.
2
Lecu i rizu zajedno oprati i sasuti na luk i dodati oko 4-5 solja vruce vode.Kada prokuha dodati sve zacine.Tokom kuhanja ako je potrebno dodajte jos vode ako vidite da je supa gusta.
3
Kada supa prokuha smanjite na srednju temperaturu i kuhajte oko sat vremena.Vrlo je vazno da serpa ne bude sasvim poklopljena jer ce da kipi.U toku kuhanja promijesati nekoliko puta jer se leca zalijepi za dno tokom kuhanja.

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 1320
6.8.2012 14:55:06   
canim
Ja bi ti preporucila u supu od crvene lece, tj merdzamik corbu pri kraju kuhanja dodas nane, bude preukusna, bas dobije specifican ukus.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1321
6.8.2012 14:57:18   
lely
IZVORNA PORUKA: rerica

2
Lecu i rizu zajedno oprati i sasuti na luk i dodati oko 4-5 solja vruce vode.Kada prokuha dodati sve zacine.Tokom kuhanja ako je potrebno dodajte jos vode ako vidite da je supa gusta.
3
Kada supa prokuha smanjite na srednju temperaturu i kuhajte oko sat vremena.Vrlo je vazno da serpa ne bude sasvim poklopljena jer ce da kipi.U toku kuhanja promijesati nekoliko puta jer se leca zalijepi za dno tokom kuhanja.

Hvala puno,ali ne znam koliko mi čega treba i koji su to začini,nisam ovo nikad pravila pa ne znam user posted image ,a valjda se snađem.Hvala još jednom :*

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1322
6.8.2012 15:02:19   
rerica

IZVORNA PORUKA: rerica

2
3

Hvala puno,ali ne znam koliko mi čega treba i koji su to začini,nisam ovo nikad pravila pa ne znam user posted image ,a valjda se snađem.Hvala još jednom :*

1.5 solja crvene lece (solja 250 ml) 1/2 soljerize 1 glavicaluka sol biber 1 kasicicavegete 2 kasicicepersuna 2 kasicicecurrya ulje 4-5 soljavruce vode

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 1323
6.8.2012 15:06:11   
SdZ
Zenice, kako ide?
Jao, meni je danas, Boze mi oprosti, tako tesko. Isla sam do grada, a sunce grije k'o ludo. Evo mi muka, manta mi se, povraca, ne mogu stajati uopce. A zao mi se omrsiti :-( samo zbog case vode i tablete.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

Neposredna veza do poruke: 1324
6.8.2012 15:12:38   
rerica

IZVORNA PORUKA: SdZ

Zenice, kako ide?
Jao, meni je danas, Boze mi oprosti, tako tesko. Isla sam do grada, a sunce grije k'o ludo. Evo mi muka, manta mi se, povraca, ne mogu stajati uopce. A zao mi se omrsiti :-( samo zbog case vode i tablete.

Da ti Allah olaksauser posted image
Istusiraj se,lezi malo,odmoriuser posted image
Dace Allah snage....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *