|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:07:16   
djoisa
samo da prijavim da je harmonika sirnica super bila user posted image

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 401
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:08:37   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: shpagica

A koji jogurt koristite za taj famozni jogurt cake? Je li neko radio varijaciju na temu mozda? Ja razmisljam da u jogurt stavim zelatin pa da ne moram da ga zamrzavam nego samo u frizider?

I neko je spominjao mascarpone, kako je ta varijanta ispala?




ja sam stavljala mascarpone i vrhnje za slag i okus je odlican ali mi se taj slag sa sirom nesto slegao user posted image nije bilo pjenasto. mozda neko zna kojim redoslijedom se muti i kad se dodaje sir. mozda je u tome fazon. a mozemo malo i proguglati. pogledat cu ja na coolinarici da li ima kakav savjet

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 402
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:14:09   
mykica
Kod mene danas:
topa
supica
po jedna paprika punjena (ostalo od sinoc pa da se ne baca)
pileća maslenica
sutlija i kolač


(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 403
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:14:26   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Alma_27


IZVORNA PORUKA: shpagica

A koji jogurt koristite za taj famozni jogurt cake? Je li neko radio varijaciju na temu mozda? Ja razmisljam da u jogurt stavim zelatin pa da ne moram da ga zamrzavam nego samo u frizider?

I neko je spominjao mascarpone, kako je ta varijanta ispala?




ja sam stavljala mascarpone i vrhnje za slag i okus je odlican ali mi se taj slag sa sirom nesto slegao user posted image nije bilo pjenasto. mozda neko zna kojim redoslijedom se muti i kad se dodaje sir. mozda je u tome fazon. a mozemo malo i proguglati. pogledat cu ja na coolinarici da li ima kakav savjet


ja za tiramisu radim omjer 250 g sira- 250 g šećera u prahu...i najprije to umutim mikserom dobro...
posebno umutim vrhnje sa šlah...i ond ga dodoajem u sir sa šećerom i mutim i bude ok...
ja marscapone mjenjam najčešće dukatovim namazom dukatela ili vajkrem megle. ili vidijin vajkrem clasicuser posted image


_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 404
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:17:22   
damma

IZVORNA PORUKA: Hanady RR


IZVORNA PORUKA: Alma_27


IZVORNA PORUKA: shpagica

A koji jogurt koristite za taj famozni jogurt cake? Je li neko radio varijaciju na temu mozda? Ja razmisljam da u jogurt stavim zelatin pa da ne moram da ga zamrzavam nego samo u frizider?

I neko je spominjao mascarpone, kako je ta varijanta ispala?




ja sam stavljala mascarpone i vrhnje za slag i okus je odlican ali mi se taj slag sa sirom nesto slegao user posted image nije bilo pjenasto. mozda neko zna kojim redoslijedom se muti i kad se dodaje sir. mozda je u tome fazon. a mozemo malo i proguglati. pogledat cu ja na coolinarici da li ima kakav savjet


ja za tiramisu radim omjer 250 g sira- 250 g šećera u prahu...i najprije to umutim mikserom dobro...
posebno umutim vrhnje sa šlah...i ond ga dodoajem u sir sa šećerom i mutim i bude ok...
ja marscapone mjenjam najčešće dukatovim namazom dukatela ili vajkrem megle. ili vidijin vajkrem clasicuser posted image



ja se sve bojim tih zamjena, kontam da nece bit slano user posted image

_____________________________

2004.
2008.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 405
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:21:11   
shpagica

IZVORNA PORUKA: Alma_27


IZVORNA PORUKA: shpagica

A koji jogurt koristite za taj famozni jogurt cake? Je li neko radio varijaciju na temu mozda? Ja razmisljam da u jogurt stavim zelatin pa da ne moram da ga zamrzavam nego samo u frizider?

I neko je spominjao mascarpone, kako je ta varijanta ispala?




ja sam stavljala mascarpone i vrhnje za slag i okus je odlican ali mi se taj slag sa sirom nesto slegao user posted image nije bilo pjenasto. mozda neko zna kojim redoslijedom se muti i kad se dodaje sir. mozda je u tome fazon. a mozemo malo i proguglati. pogledat cu ja na coolinarici da li ima kakav savjet


Savjet za mascarpone kremu je sljedeci: umutiti slatko vrhnje sa secerom, vanilin secerom i slag fixom i zatim dodati umuceni mascarpone sir.
Eto, sve me zove da probam ovu kremu sa malinama, ali to vise nije jogurt cake :)


(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 406
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:26:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: damma


IZVORNA PORUKA: Hanady RR


IZVORNA PORUKA: Alma_27


IZVORNA PORUKA: shpagica

A koji jogurt koristite za taj famozni jogurt cake? Je li neko radio varijaciju na temu mozda? Ja razmisljam da u jogurt stavim zelatin pa da ne moram da ga zamrzavam nego samo u frizider?

I neko je spominjao mascarpone, kako je ta varijanta ispala?




ja sam stavljala mascarpone i vrhnje za slag i okus je odlican ali mi se taj slag sa sirom nesto slegao user posted image nije bilo pjenasto. mozda neko zna kojim redoslijedom se muti i kad se dodaje sir. mozda je u tome fazon. a mozemo malo i proguglati. pogledat cu ja na coolinarici da li ima kakav savjet


ja za tiramisu radim omjer 250 g sira- 250 g šećera u prahu...i najprije to umutim mikserom dobro...
posebno umutim vrhnje sa šlah...i ond ga dodoajem u sir sa šećerom i mutim i bude ok...
ja marscapone mjenjam najčešće dukatovim namazom dukatela ili vajkrem megle. ili vidijin vajkrem clasicuser posted image



ja se sve bojim tih zamjena, kontam da nece bit slano user posted image


neće biti slano...
ja već odavno mjenjam marscapone ovim namazima...
najprije nisma u prilicu blizu naći marscapone a da ga kupim i da sotji dok nama tiramisu na um padne neisplativo jeuser posted image
savršena kombinacija ...
ima negdje na temama ''naš'' tiramisu...ja u kremu n stsvaljam žumanca jer se termički ne obrađuju...čisto zbog predostrožnosti...user posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 407
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:28:23   
damma

IZVORNA PORUKA: Hanady RR


IZVORNA PORUKA: damma


IZVORNA PORUKA: Hanady RR


IZVORNA PORUKA: Alma_27


IZVORNA PORUKA: shpagica

A koji jogurt koristite za taj famozni jogurt cake? Je li neko radio varijaciju na temu mozda? Ja razmisljam da u jogurt stavim zelatin pa da ne moram da ga zamrzavam nego samo u frizider?

I neko je spominjao mascarpone, kako je ta varijanta ispala?




ja sam stavljala mascarpone i vrhnje za slag i okus je odlican ali mi se taj slag sa sirom nesto slegao user posted image nije bilo pjenasto. mozda neko zna kojim redoslijedom se muti i kad se dodaje sir. mozda je u tome fazon. a mozemo malo i proguglati. pogledat cu ja na coolinarici da li ima kakav savjet


ja za tiramisu radim omjer 250 g sira- 250 g šećera u prahu...i najprije to umutim mikserom dobro...
posebno umutim vrhnje sa šlah...i ond ga dodoajem u sir sa šećerom i mutim i bude ok...
ja marscapone mjenjam najčešće dukatovim namazom dukatela ili vajkrem megle. ili vidijin vajkrem clasicuser posted image



ja se sve bojim tih zamjena, kontam da nece bit slano user posted image


neće biti slano...
ja već odavno mjenjam marscapone ovim namazima...
najprije nisma u prilicu blizu naći marscapone a da ga kupim i da sotji dok nama tiramisu na um padne neisplativo jeuser posted image
savršena kombinacija ...
ima negdje na temama ''naš'' tiramisu...ja u kremu n stsvaljam žumanca jer se termički ne obrađuju...čisto zbog predostrožnosti...user posted image


Znaci recept nije na kuharici? Kad budem imala vise vremen potrazit cu ga po temama pa cu bas taj probat.

_____________________________

2004.
2008.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 408
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:32:34   
mamine oci
meni fali Ilhana, na ovoj temi Ilhana javi seuser posted image

_____________________________

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013


(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 409
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:32:48   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Hanady RR



ja za tiramisu radim omjer 250 g sira- 250 g šećera u prahu...i najprije to umutim mikserom dobro...
posebno umutim vrhnje sa šlah...i ond ga dodoajem u sir sa šećerom i mutim i bude ok...
ja marscapone mjenjam najčešće dukatovim namazom dukatela ili vajkrem megle. ili vidijin vajkrem clasicuser posted image





user posted image ja pametnica nisam mijesala posebno sir a posebno slag nego sastavila. Nikad od mene slasitacara user posted image


(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 410
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:34:18   
palachinken
Mi sinoć završismo u gostima, a za večeras idu begova čorba i harmonika sirnica, po muževoj želji.
djoisa, drago mi je da je super ispala!

_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 411
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:53:49   
Medić*
Ja sam mislila veceras praviti krokete od krompira i spinata, medjutim muz izrazio zelju za zeljanicu. Eh sada bez supe ne mozemo, a ne pravi mi se svaki dan, mogla bih isto kao palacinka ovu begovu corbu uz zeljanicu. Kako je pravis palacinko? Stavljas li bamiju u nju, ja bamiju nikada ne spremam user posted image nisam je ni probala...

< Poruku je uredio medic slatki -- 24.7.2012 10:55:57 >


_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 412
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 10:59:13   
Hanady RR
Ide mediću...al vrlo malo...
evo recept moj koji sma ja podjelila na jednom do ramaznkih tema prethodnih godina...porbano...kažu dobra jeuser posted image
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Begova čorba:

naravno domaćauser posted image

300 gr pilećih fileta
2 veće mrkve
1 korijen peršuna 1-2 srednje veličine štapića korijena celera

staviti u pretis lonac, preliti vodom i neka kuha nakon pištanja pretisa jedno 10-15 minuta

izvaditi povrće i meso narezati na kockice i vratiti u pretis....

dodati so i biber i ulje po želji
list celera i list peršuna
neko stavlja i vegetu ali ja ne koristim pogototo jer su tu svi sastojci koji se u vegeti nalaze

bamju ( mjera pola velikog konca sa pijace ciglaneuser posted image ) skuhati u malo vode sa 2-3 kapi sirćeta, kad se skuha preliti direktno hladnom vodom i tako je procjediti i skinuti sa konca i ubaciti u pretis lonac....

pustiti da kuha....
kad je sve prokuhalo u jednu šolju nasuti 200 ml hladne vode i staviti dvije velike kašike gustina izmješati da nema grudvica i sasuti u supu koja ključa...mješati jedno 8-10 minuta i begova čorba gotova.
meni ispadne oko 3 l tekućine u pretisu...znači preko polovine a moj je od 5 litara

ja sam prije znala kupiti vispakovu gotovu begovu čorbu pa je razmutiti u hladnoj vodi i umjesto gustina ubacim u supu...mnogo je ukuno i taman gusto...

neko radi zapršku sa brašnom pa sipa u ključalu supu ali ja nisma inače ljubitelj zaprške pa je vješto izbjegnem ovim novijim receptimauser posted image

ovu čorbu poslužiti sa polovicom limuna da svako sebi isjedi po želji.user posted image

Eto...prijatnouser posted image

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 413
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:04:54   
palachinken
medic slatki,
Ja skuham pileće karabatake sa korjenastim povrćem, kad bude kuhano, procijedim i ostavim tu vodu od kuhanja.
Meso iskomadam na sitno, povrće nasjeckam.
Onda napravim zapršku, brašno na puteru, i zalijem vodom od piletine. Pustim da se kuha 10-15 min, da izgubi brašnjav okus, a za to vrijeme stavim kuhati bamju u vodu s malo limuna.
Na kraju, dodam meso, povrće i bamju, sve malo iskrčka i to je to.
Po želji svak sebi umiješa kajmaka ili limuna. Ja ne stavljam sirovo jaje na kraju, jer ne koristim sirova jaja nigdje.


_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 414
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:05:55   
Medić*
E bas cu nju aBg, i to bas karabatake.

Samo mi daleko Ciglane za ovaj struk bamije user posted image user posted image .

Znam da neko razmuti zumanjak i pavlaku pa stavi u corbu umjesto zaprske ili gustina. Uglavnom odluka pala.

Begova corba, zeljanica, jogurt, salata. Sutlija sa orasima veceras jer nismo odavno.

Ako niste probale probajte obavezno kada vam je sutlija kuhana na kraju ubacite komad putera, sav se kajmak onaj pokupi i bude bas extra user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 24.7.2012 11:07:42 >


_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 415
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:06:03   
damma
ja begovu radila po ovom receptu i bila super.
dodala sam zumanjak i cak mi je bolje kad se doda zumanjak.
veceras mi brat dolazi na iftar a nemam ideju sta praviti..

< Poruku je uredio damma -- 24.7.2012 11:07:09 >


_____________________________

2004.
2008.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 416
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:06:21   
Hanady RR
ja sam sinoć savila mantije i ostavila u frižideru da ispečem za iftar...
iskuhala sma teleće kosti pa da satavim supu...
kad dođem planiram banan kocke napraviti i one su brzinke...
i jogurta, tope, somuna, voćne salate...
salate sezonke..
i dosta...
sami smo...
mami sam odnijela malu tepsiju mantija da ona sebi ispečeuser posted image



_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 417
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:07:13   
palachinken
Lajkam ovo bez zaprške, inače je ne volim, ali mislila sam da će čorba izgubiti šmek ako se ne zaprži.

_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 418
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:08:44   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: medic slatki

E bas cu nju aBg, samo mi daleko Ciglane za ovaj struk bamije user posted image user posted image .

Znam da neko razmuti zumanjak i pavlaku pa stavi u corbu umjesto zaprske ili gustina. Uglavnom odluka pala.

Begova corba, zeljanica, jogurt, salata. Sutlija sa orasima veceras jer nismo odavno.

Ako niste probale probajte obavezno kada vam je sutlija kuhana na kraju ubacite komad putera, sav se kajmak onaj pokupi i bude bas extra user posted image


kod mene znaju u skuhanu staviti kašiku pavlake...
nisma radila sa jajetom i pablakom nikada...
a bamja...user posted image gdje god kupiš isto je...
svugdje pordaju mali i vleiki konac...po cijeni ga prepoznaš prije no po vreličiniuser posted image
a možeš i ledo zaleđenu staviti...imaju pakovanje do 300 gr...smao je pokrupna...pa je ja sjeckam, ozpilike po polovini...
mada vrlo rijetko je koristim...jer ova sušena sa konca mnogo je ukusnija...
a zaleđenu isto tretiraš ko suhu ...kuhanje prije...da se nebi ''razvlačila'' u hrani

_____________________________

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 419
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:12:30   
Medić*
Znam draga, salim se za ciglane user posted image uzet cu ovu svjezu jedan struk.

Damam ima vakta jos, skontaces nesto..ima li otprilike da nesto voli posebno. Mog brata je lahko ugostiti na iftaru taj samo cevape i pljeskavice jede, cudo jedno.

_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 420
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:16:57   
damma

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Znam draga, salim se za ciglane user posted image uzet cu ovu svjezu jedan struk.

Damam ima vakta jos, skontaces nesto..ima li otprilike da nesto voli posebno. Mog brata je lahko ugostiti na iftaru taj samo cevape i pljeskavice jede, cudo jedno.


Ma on ti ima problem sa zeludcem pa onda je to problem. nekad mu nesto odgovara a nekad ne, valjda i od vremena zavisi.
znam da cu napravit corbu od tarhane, on voli po mom receptu. morat cu i s vma podijelit. stvarno je dobra.
za ostalo cu skontat.
em mi i stariji djecak posti, po pola dana pa cemo il nasit il nakovat. pa svako vece ima zelje za iftar. kaze joj sto je lijepa hrana za iftar.

_____________________________

2004.
2008.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 421
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:21:47   
Medić*
Obavezno kada budes mogla napisi na tu corbu od tarhane. A za sina i zelje za iftar, dusa slatka user posted image user posted image

Moj je jos mali, ali svakome kaze da posti po 5 min, a za svaki dan pita a sta je veceras za iftar mama, hocemo se trkati ko ce prvi pojesti, sjedne za stolom i ocekuje ezan i top i onda krece trka user posted image

_____________________________

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 422
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 11:57:54   
damma
corba od tarhane
proprziti na ulju malo soli vegete, malo brasna, mljevenog mesa oko 300 grama ili po zelji,zavisno od broja osoba.
kad se to proprzi dodati mlijeko i vodu, pola pola, zavisi kolko nam corbe treba.
kad to prokuha dodati tarhanu, ne znam sad kolko, u mene to sve odokativno, ko u nane.
i zacine dodati, ja stavim i malo mljevene paprike, bude lijepo.
pustiti da kuha, samo na nizoj temperaturi, da ne pokipi.
kad bude skoro skuhano priciniti u to supu vispak od gljiva user posted image a kad sve bude skuhano dodat origana bosiljka.
e sad ja nekad stavim i mrkve, persuna, ko kako voli.
uzivajte user posted image

_____________________________

2004.
2008.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 423
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 13:07:43   
amanullah
MashAllah, u svakom slucaju pohvaliti vrijedne ruke mamica sa ovog foruma..

Kod mene brat bio sinoć na iftaru, najdrazi musafir pored roditelja naravno, s obzirom da smo zajedno lezali pored majcinog srca user posted image

Napravila sam njegova najdraza jela

- hadzijski cevap / sličan onom koji pravi vrijedna hanady/
- rizoto sa piletinom
- punjene sampinjone
- pileca juha
- topa / sa sjenickim sirom, njami tako je bila ukusna
- hurmasice
- kadaif

slikala nisam, uzivila se da sve bude ok..

_____________________________

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 424
   RE: Sehuri/Iftari
24.7.2012 13:12:07   
mamine oci
ja vec napunila paprike sa fasiranim mesom,bice topa,supa, mada slabo skroz jedemo ,vise pijemo vodu,voce, kafa, uvjek kupimo somun vise cine se da cemo pojesti i pretekne, muz govori samo ti somun i topu neku salatu i ne treba nista vise,a i najsladje nam bude topa i vruc somun ostalo sve bude viska ali ja vecinom ostavim pa za seuhruser posted image

_____________________________

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013


(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *