Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 12:29:03
svrićolino
svaka čast drage moje malom medu sretan rodzendan i svu sreću svijeta želim.. ovaj put nisam učestovala i stvarno mi je žao ali idući put ću nadoknaditi
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 13:02:29
Anoniman
Eh da je kakve srece bilo pa da nemamo ovu temu, da nemamo ovaj album, a da Omar ima svoju mamu pored tate za svoj 3. rodjendan... No tako nam je to... Ne znamo sta nosi sutra... Tu je nasa rr, nase zene koje je cine da nasoj djeci, ako nas sutra ne bude, izmame makar mali osmjeh poslije nas, u ime nas... Tuzna sam...suze mi same ideu liz obraze...(a nisam inace placka)...
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 15:24:51
mamiconi
Samo da vas pozdravim, citam vas dugo i upravo ova tema me inspirisala da se prijavim. Divan gest od clanica koje su sve ovo organizirale, ja vam se divim i cestitam na vasoj humanosti i toplini. U ovim vremenima gdje se ljudi brinu samo o sebi, vi ste usrecile jedno slatko nevino stvorenje. Nadam se da cemo se ubuduce druziti na forumu, s ljepsim povodom!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 22:25:40
škorpija
sad pokušavam svom sinu objasniti šta znači da neko nema mamu, ali on je još premali da to shvati, a ne mogu ni zamisliti kako je biti tako mali a bez mame , omaru želim sve najbolje, da bude okružen s puno ljubavi
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 10.10.2013 12:24:34
dubravka_02
Drage Naše RR tete, puno,puno HVALA za sve sto ste učinile i što činite za nas dvojicu imao sam želju svašta da Vam napišem,pitanja koja je Omar imao za mene poslije druženja itd,
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 10.10.2013 20:11:27
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dubravka_02
Drage Naše RR tete, puno,puno HVALA za sve sto ste učinile i što činite za nas dvojicu imao sam želju svašta da Vam napišem,pitanja koja je Omar imao za mene poslije druženja itd,
al ne mogu, Hvala super bebi i ladyblue
šutnja postane razmjevanje... svi mi imamo ''šutnje'' svoje
neka osmjeh bude uvijek uz njega... po lijepom da pamti sve što zapamtiti može
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 10.10.2013 20:26:19
henna ze
al ne mogu, Hvala super bebi i ladyblue
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 10.10.2013 21:12:41
AnLu
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 9.5.2014 22:18:12
Super Beba
Nekako danima mislim na nasu dubravku01, hocu da pošaljem omarovom ocu poruku da vidim kako su. A onda mi kroz glavu prodje da nas je naša dubravka01 napustila u maju prije 2 godine :( Draga, mislimo na tebe...
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 9.5.2014 22:20:45
Hanady RR
Da bio je maj :(((
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 6.8.2014 22:43:42
ladyblue RR
19.9. našem malom drugu Omaru je 4. rođendan. Predlažem da sve forumašice, koje žele da učestvuju u kupovini poklona, donesu novac na septembarski bazar.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 7.8.2014 13:55:50
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue
19.9. našem malom drugu Omaru je 4. rođendan. Predlažem da sve forumašice, koje žele da učestvuju u kupovini poklona, donesu novac na septembarski bazar.