Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 26.9.2013 21:48:12
ladyblue RR
drage moje, učinile smo jednu divnu stvar. ja sam još pod dojmom...emocije su mi jako pomiješane...
Omar je preslatko dijete sa divnim plavim očima. Bio je zbunjen svo vrijeme dok smo bile iako su se lijepo igrali njih troje. Moj dojam je da ima neku tugu u očima i svaki put kada Tarik ili NAđa kažu mama, on odmah dođe u sobu i gleda u nas dvije. Tuga, srce da ti pukne. Inače je, kaže njego tata, dobar i miran dječak. I pita za svoju mamu i očekuje da mu dođe. Kada je muž naše drage dubravke pričao o njoj i svemu što se desilo i kako odgaja Omara, suzdržavala sam se da ne počnem plakati.
puno su pozdravili sve forumašice i zahvalili se na poklonima.
i zaista sam ponosna na sve vas....i sva sam se naježila dok vam ovo pišem....divne ste zaista.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 26.9.2013 21:52:00
Hanady RR
Hvala vam što ste otišle do njih do njega...za sve nas...
zaista svaka vam čast...