Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 22.9.2013 19:43:14
Hanady RR
samo da dodam ... ja sma pored svoga priloga uplatila i za assmiras jer me zamolila i tako i rekla na kafici našoj LB vjernici koja će kupiti najljepši bic na svijetu sutra ... međutim sada nalazim poruku od naše canim koju nisma vrijela prije...pa taj prilog od assmiras 10 Km djelim na njih dvije... novaca ima dovoljno a njihovo učešće je dovoljno ovako... eto :)
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 22.9.2013 21:30:56
Full Moon
Bas je bilo lijepo danas, nazalost da bogdom nije ovaj povod , a kako su samo djeca slusala , bi mi krivo sto ne povedoh i svoju , i moram reci da je danas bila najljepsa cupavica na kafici , Necina principesa
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 22.9.2013 21:32:23
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Bas je bilo lijepo danas, nazalost da bogdom nije ovaj povod , a kako su samo djeca slusala , bi mi krivo sto ne povedoh i svoju , i moram reci da je danas bila najljepsa cupavica na kafici , Necina principesa
mogu li ja reći da ti izgledaš kao neka srednjoškolka koja ni slučajno nije rodila... i fakat vodaj tu djecu sa sobom nek se ljudi idelanoga nagledaju... ženo...
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 22.9.2013 22:36:35
Neca xxx
A i ja se svaki put iznenadim kako djeca lijepo slusaju kada su zajedno. Pa iskreno, nismo ih ni osjetili. Najgora je bila moja A koja je prosula solju caja u krilo nasoj forumasici jednaa.
Jednaa, oprosti jos jednom.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 22.9.2013 22:41:56
Full Moon
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
A i ja se svaki put iznenadim kako djeca lijepo slusaju kada su zajedno. Pa iskreno, nismo ih ni osjetili. Najgora je bila moja A koja je prosula solju caja u krilo nasoj forumasici jednaa.
Jednaa, oprosti jos jednom.
Ahahhahah, nadam se da caj nije bio vreo , a ja gledam u nju i kontam prosut ce, nisam ni stigla izgovoriti a ona prosula, hihihi, mis mali
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 22.9.2013 22:43:18
Hanady RR
o vidi što bebu kude...
jedna jesi bingo uplatila, ako nisi de molim te...i dobitak djeli sa bebom nedaj mami ništa
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 23.9.2013 13:26:53
bebacha
sad me zvala Ziki,ona je u Banja Luci i kaze u nekoj knjizari ima kamion i bager majstor bob po 21KM pa ona pita dali treba da to kupi,mislim dali zelite nemam vremena citat sve sta ste dogovorile jer joj moram sto prije javit
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 23.9.2013 14:17:56
jednaa
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 23.9.2013 14:21:02
MicoTico
IZVORNA PORUKA: bebacha
sad me zvala Ziki,ona je u Banja Luci
ccc, a nije se meni javila. Elem, ja nisam iskreno ni gledala po našim radnjama za Majstor Boba, kontala sam da smo se odlučili za bicikl. Mm ide sutra u Sarajevo, pa ako hoćete mogu otići da kupim, pa po njemu da pošaljem sutra, a neko od Sarajki da preuzme?