Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 8:12:12
M kao Mama
ta predivno, da dragi Allah podari svako dobro ovom milom djetetu i njegovom ocu, da im da snge da koračaju kroz život, a vama divne žene samo dobrim da se vrati,
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 8:13:38
bebacha
Na jutro se rasplaka duša mala prvo ladyblue i superbeba hvala vam,nije ovo bio nimalo lagan zadatak presretna sam sto smo ga obradovali a opet i tuzna
i slazem se potpuno(vec je neko napisao ranije) da se mali Omar ne zaboravi.da ga sjetimo za sljedece rodjendane i Nove godine
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 8:29:32
assmiras
Ovdje covjek ne moze a da suzu ne pusti, svaka vam cast sto ste izdrzale, mene je sad steglo i ne mogu da se suzdrzim, mogu zamisliti kako je bilo u kontaktu sa malim. I da na Omarovom licu ima prekrivena crta tuge, koja ce vjerovatno vjecno biti tu. Da mu Allah podari lijep i sretan zivot, a njemu i tati dosta strpljenja i hrabrosti da koracaju dalje..... dusica mala.....
Zenice hvala vam sto ste obavile ovaj zadatak, koji zaista nije bio lagan......
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 8:35:24
Lulu_08
Srceparajuće vidjeti te divne plave okice koje neće svoju mamu nikada više vidjeti, a istovremeno mi je toplo oko srca što ste ovo učinile, svaka vam čast žene!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 8:42:06
emi7908
ta predivno, da dragi Allah podari svako dobro ovom milom djetetu i njegovom ocu, da im da snge da koračaju kroz život, a vama divne žene samo dobrim da se vrati,
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 8:53:48
ziki
Uh, i sretna sam i neizmjerno tužna. Gledah slik, maleno je ko med, mašala. LB i SB hvala što ste bile
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 8:58:40
lepetetka
SuperBebo i ladyblue divne fotke, divan gest od RR ženica svaka vam čast.. ElmaB sve pohvale, divna si malenaa duša me boli, oni su jedna divna porodica, i Mirelica je bila divna, rahmet joj duši
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 9:06:25
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue
i ne smijemo ga zaboraviti....svake godine možemo odvojiti nešto novca i obići Omara, učiniti mu rođendan koliko je moguće, sretnijim.
Apsolutno!
I samo da dodam, najbitnije od svega je što se na njemu vidi da je voljeno dijete..koliko je samo mio i izgubljen u istom trenutku..Kad vas pogleda onim lijepim okicama...
I da ne zaboravim, ja sam ponosna i na našu djecu kako su se super igrali sa Omarom (tj. zajedno svi) :) Nije bilo (puno) plača i histerije
< Poruku je uredio Super Beba -- 27.9.2013 9:10:56 >
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 9:10:28
Super Beba
IZVORNA PORUKA: lepetetka
SuperBebo i ladyblue divne fotke, divan gest od RR ženica svaka vam čast.. ElmaB sve pohvale, divna si malenaa duša me boli, oni su jedna divna porodica, i Mirelica je bila divna, rahmet joj duši
Pitali su za tebe
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 9:35:17
EEDITH
prelijepe fotografije,a ujedno i tužne..... LB I SB hvala vam i svaka čast na hrabrosti nije nimalo lagan zadatak hB pa još ima ljudi sa i sretna sam što sam dio RR
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 10:01:25
lepetetka
IZVORNA PORUKA: Super Beba
IZVORNA PORUKA: lepetetka
Pitali su za tebe
tako mi je žao što nisam mogla biti tamo, ali aBd bit će prilike A tebe ljubiiiim 100x i LB što ste ovo organizovale