Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 26.9.2013 22:01:27
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Baš su mi pomiješana osjećanja: tužna sam zbog situacije u kojoj je to malo biće, a opet sretna jer smo mu izmamile osmjeh na lice.
upravo tako...Omar je oduševljen tortom, poklonima i to mi je tako drago i sretna sam zbog toga. s druge strane, da mu Bog dao, nismo nikada ovo kupili, da ne znamo ni gdje stanuje ali da mu je mama živa...baš sam rasuta sva...
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 26.9.2013 22:34:25
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: ladyblue
drage moje, učinile smo jednu divnu stvar. ja sam još pod dojmom...emocije su mi jako pomiješane...
Omar je preslatko dijete sa divnim plavim očima. Bio je zbunjen svo vrijeme dok smo bile iako su se lijepo igrali njih troje. Moj dojam je da ima neku tugu u očima i svaki put kada Tarik ili NAđa kažu mama, on odmah dođe u sobu i gleda u nas dvije. Tuga, srce da ti pukne. Inače je, kaže njego tata, dobar i miran dječak. I pita za svoju mamu i očekuje da mu dođe. Kada je muž naše drage dubravke pričao o njoj i svemu što se desilo i kako odgaja Omara, suzdržavala sam se da ne počnem plakati.
puno su pozdravili sve forumašice i zahvalili se na poklonima.
i zaista sam ponosna na sve vas....i sva sam se naježila dok vam ovo pišem....divne ste zaista.
Divne ste! A ja sam sretna jer na ovom svijetu jos uvijek ima dobrih dusa!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 26.9.2013 23:14:54
Super Beba
Ja mogu samo potpisati ladyblue. I reći da su nas omar, njegov tata i omarova nana divno ugostili. I ne mogu vam opisati koliko sam ponosna na nas, RR ženice...Hvala vam od srca!
Slike idu večeras :)
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 26.9.2013 23:34:49
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Ja mogu samo potpisati ladyblue. I reći da su nas omar, njegov tata i omarova nana divno ugostili. I ne mogu vam opisati koliko sam ponosna na nas, RR ženice...Hvala vam od srca!
Slike idu večeras :)
i za tebe jedno veliko hvala
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 0:44:23
InLove
Koji med,bas sam nesto i tuzna i sretna .. Nå slikama se vidi da je izgubljen,dusica mala. Bravo zene,Bravo RR jakoooo sam sretna jer sam dio vas divne ste hvala vam i od mene
< Poruku je uredio InLove -- 27.9.2013 0:47:09 >
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 27.9.2013 8:01:09
Mirkica
Slike su lijepe , djecak je divan , hvala onom ko se dosjetio a ovo uradi . Neka je malom Omaru sretan rodjendan i sve najbolje mu zelum u zivotu , dusa mila .