Lulu_08 -> RE: Sta da radim?? (4.7.2012 8:31:33)
|
Mislim necu lagati, definitivno se desilo u odredjenim trenucima da nam je apetit za sex opao, i to pretezno sa moje strane. Pisala sam negdje ranije o tome, bila sam nezadovoljna sama sa sobom (udebljala se POSLJE 1og poroda) a onda i obaveze oko bebe i vratila se na posao nakon sest mjeseci itd. U tom periodu se definitivno znalo desiti da izbjegavam tu temu po 10ak dana. Ali kako uvidjeh problem poradih na istome i regulisah stvari. Otvoreno sam govorila sa MM o tome, o problemu, naravno - ne odjednom nego nakon nekoliko postepenih razgovora. Priznala sam mu da nisam zadovoljna i da moram nesto promijeniti, a on mi je u tome pomogao (kupio mi keksi ves, pomogao mi oko vjezbica nekih i oko hrane da malo regulisem i sl.). U ovom slucaju ocigledno postoji "nesto" kod tm Emina, sta - ja to zaista ne znam. Aludira se na njegovu seksualnost, odnosno da li je mozda homosexualac. Hm, ne znam, moguce je sve, ali bas da je imao svojevremeno strastven odnos sa tobom mi govori da to mozda nije slucaj. Ja licno mislim da on definitivno ima neki problem, ali ocigledno jako duboko sakriven. Pises da je imao neku dugu vezu, i da si ti pokusala doci do informacije da nije slucajno tu nesto se desilo sto bi moglo remetiti stvar. Mozda nisi dovoljno duboko otisla, do srzi problema, mozda tu nesto i ima sto blokira i koci njega kao muskarca. Mozda je i ta djevojka bila jako "fit i zgodna" kao sto tvrdis za sebe, a ipak ga na neki nacin duboko povrijedila, pa on to povezuje sa tobom u pojedinim trenucima. Ne znam zaista, nesto sigurno ima a sta mozemo samo nagadjati. Dok se on ne otvori bojim se da je to jedino sto mozemo svi mi raditi.
|
|
|
|