Bihter -> RE: Sta da radim?? (3.7.2012 14:10:20)
|
Objave: 748 Status: odsutan A da nije do tebe, možda radiš nešto što ga odbija, blokira, čini nesigurnim user posted image Za dobar sex jako je bitno poznavati sebe i partnera, zajednička interesovanja i prohtjeve. Npr. možda mu smeta zadah, način na koji uzdišeš ili ne uzdišeš.....masa stvari može biti pokretač za "ne sex". Ono što je važno je da partneri moraju, trebaju pričati o svojim seksualnim željama baš kao i o potrebnim namirnicama za taj dan, heftu. Masa žena ne doživi orgazam jer se stidi, nesigurna je i zbog ko zna kojeg razloga ne želi reći partneru da voli u krevetu pozu (neku), da voli da joj govori bezobraštine, da voli predigru..........ehh sad dolazimo do one činjenice međusobnog poznavanja, sposobnosti za dijalog među partnerima i uspješnosti braka, te povezanosti seksa i dobrog braka. Sad si trudna i imaj na umu da dosta muškaraca ima strah od seksualnih odnosa sa ženom u drugom stanju, savjetujem da razgovaraš, otvoreno i jasno.....seks je jako bitna karika za lično i bračno ispunjenje i ne dozvoli da tako olahko ishlapi jer vrijeme čini svoje. P.S. Imaj na umu da emocije prema partneru nekad ne igraju ulogu kad je elja za seksom u pitanju. Hoću reći da nije nuno da te ne voli, ali ga moda nekim svojim postupcima "blokira" user posted image Ne bi bas ovo sve potpisala sto se tice izdisanja,uzdisanja,garderobe i tih gluposti..mislim da to ne treba biti tolika prepreka da se nema sexa.. Sex moze biti i spontan i kad se partneri i ne pripremaju i sredjuju puno za to. Meni se najbolji sex dogodi spontano.. bez haltera,tangica,grudnjaka...onako slucajno ...poslje tusa,ujutro.. Mm i ja smo imali jedanput sex dok smo krecili stan[sm=jezicek.gif]. Obadvoje smo smo bili znojni,isflekani,prasnjavi i to nas je dodatno zagrijalo...brzo ali urnebesno smo to obavili i nastavili dalje.. A meni se sve koljena treskala.,nisam se smjela na ljestve popesti da nastavim kreciti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A sto se trudnoce tice..puno muskaraca se boji da ne naskodi djetetu ili zeni ali i to mu mozes lijepo objasniti...
|
|
|
|