*pcelica* -> RE: Sta da radim?? (4.7.2012 13:51:26)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Kako seks utiče na zdravlje -Poboljšava cirkulaciju Seks je dobar za srce i cirkulaciju. Srce tokom seksa ubrzava ritam i sa 70 otkucaja u minutu penje se do 150 otkucaja. To je odličan trening za srce. Ako upražnjavate seks tri puta nedeljno, rizik od sr;anog udara smanjujete za 50 odsto. -Čini koŽu mekšom Dok traje seksualni odnos, žensko telo udvostručuje proizvodnju estrogena, što za rezultat ima povećani sjaj kose i mekšu kožu. Znojenje tokom seksa čisti pore što našu kožu čini sjajnijom i smanjuje rizik od nastanka dermatitisa. -UblaŽava bol Seks umanjuje bol čak i do deset puta bolje nego neki analgetici. Neposredno pre orgazma nivo hormona oksitocina raste pet puta što dovodi do velikog oslobađanja endorfina. On umiruje bol kao što je glavobolja, artritis, a za razliku od tableta, endorfin ne izaziva kontraindikacije. -RavnoteŽa hormona Estrogen kod žena štiti srce, a dugoročno štiti i od Alchajmera i osteoporoze. -Poboljšava imunitet Seksualne aktivnosti znači i manje prehlada, gripa i zaraza. Seks omogućava i bolju kontrolu bešike. Ja kad imam glavobolje onda se obavezno sexam [sm=smiley36.gif] Olaksa mi bol bolje nego ijedna tableta.
|
|
|
|