anja anjica -> RE: O posvajanju djece (8.5.2013 9:10:04)
|
Draga Leva evo moje price: podnijeli smo zahtjev csr opcine gdje nam je prebivaliste,a potom svim centrima u federaciji, zatimRS pa i crna gora.Prosli sve psiho testove i dobili pozitivan odgovor o podobnosti usvajanja.Zatim. svaki dan po rasporedu ja i mm, telefonski kontaktirali centre bas dosadjivali, ubijali pitanjma.Potom smo napravili geoplaner i krenuli u obilazak svih centara.Neko nas lijepo primi neko sa rezervom no mi smo se drzali cilja i molili Boga. Da nam pomogne.Nakpn 2godine doslo moje carobno sunce.POTOM 6mjeseci period adaptacije,da se. Naviknemo obostrano na. Novi zivot.Centar za soc.rad u skladu sa zakpnom dodje dva. Tri puta u posjetu tek toliko da vide kako to. Funkcionise,da li je. Je bebi dobro i sve sto je u interesu bebe.Nakon. isteka 6mjeseci centar daje pismeno misljenje o adaptacijskom periodu s najvecim akcentom na bebu.Potom ide. Rjesenje o. Usvajanju na osnovu kojeg. Beba. Dobija novo prezime. I ime u RL gdje u stavci tata i mama stoji. Moje ime i mm. Tako smo se mi rodili.sad se volimo i zivimo nas zivot.HVALA dRAGOM BOGU
|
|
|
|