RE: O posvajanju djece (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Posvajanje djece

Poruka

maja78 RR -> RE: O posvajanju djece (16.4.2013 22:24:48)

anjice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

neka je sa srecom, da se volite, mazite i pazite, on je vas sin! jos kad ga prijavite i kroz papire prodje ih nece vam sreci biti kraja [sm=bravo.gif]

minie -> RE: O posvajanju djece (16.4.2013 23:15:22)

Anjice cestitam [sm=bravo.gif]

Iskoristite svaku minutu i uzivajte, mazite se i pazite, ali mislim da ces najvise uzivati kada cujes iz malih ustasca rijeci MAMA [sm=smiley31.gif]

ema38 -> RE: O posvajanju djece (17.4.2013 7:53:28)

draga moja anja samo onaj ko nema osjecaja moze ostat hladan na tvoje rijeci i mene si odma rasplakala[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]ali od srece sto ste vi tako sretni neka vam drgi BOG podari srecu i da uzivate u SVOM SINU do kraja zivota presretna sam zbog tebe stvarno a taj osjecaj kao da se znamo i ja isto imam i hvala i vama cure sto ste se javile u tolikom broju i dajede nam podrsku jupiiii aktivirale smo temu ponovo super ste sve pusaaa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Vinetu -> RE: O posvajanju djece (17.4.2013 8:13:07)

IZVORNA PORUKA: Alma_27
jos cemo mi pricati [sm=smiley1.gif]
cekaj samo kad pocnu teme o ishrani, odgoju, provalama djece, i svim tim malim i velikim lijepim stvarima [sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anja anjica -> RE: O posvajanju djece (17.4.2013 8:29:43)

Hvala Emice,i tvoju cemo srecu dijelitiABD vrlo brzo.

anja anjica -> RE: O posvajanju djece (17.4.2013 8:32:46)

Hvala svim forumasicama.NEKA DRAGI BOG SPUSTISVOJU MILOST NA SVAKU PONAOSOB,MAJKAMA ZDRAVLJE,DJECI ZDRAVLJE BUDUCIM MAJKAMA dvije crtice.H vala od mama i MAK a

anja anjica -> RE: O posvajanju djece (19.4.2013 7:44:43)

Emi jel ima kakvih promjena ne javljas se

Super Beba -> RE: O posvajanju djece (19.4.2013 10:35:28)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anja anjice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uživaj u svom sinu, da zajedno provedete puno lijepih trenutaka, dana, mjeseci, godina!

ema38 - sretno vam i da se i vama brzo ostvari želja i da ti i tm postanete ponosni roditelji!

Želim vam svu sreću ovog svijeta :)

palachinken -> RE: O posvajanju djece (19.4.2013 10:39:45)

IZVORNA PORUKA: anja anjica

Narode,drage moje forumasice ja sam danas zvanicno MAMAaaaaaaaaaaa, hvala dragom Bogu, kod mene. Je. 1 tulum festa pa bujrum da vidite maminog i tatinog najsladjeg sina, da ga dragi bog cuva.uh jesam porasla kao soliter,ema draga,ksara draga ne zamjerite mi ,samo sam majka

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Uživajte!

lady_bubamara -> RE: O posvajanju djece (19.4.2013 10:56:43)

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: anja anjica

Narode,drage moje forumasice ja sam danas zvanicno MAMAaaaaaaaaaaa, hvala dragom Bogu, kod mene. Je. 1 tulum festa pa bujrum da vidite maminog i tatinog najsladjeg sina, da ga dragi bog cuva.uh jesam porasla kao soliter,ema draga,ksara draga ne zamjerite mi ,samo sam majka

anja anjica toliko sam sretna zbog vas, uživajte i svu sreću svijeta vam želim [sm=bravo.gif]

anja anjica -> RE: O posvajanju djece (19.4.2013 12:37:01)

Hvala moje dame palachinken, Super Beba i ninulina,uzivam,volim,ljubim vjerujtte mi svaki tren, ispunjena sam hvala bogu. Nemam vise osim zdrsvlja nikakvih zelja.

ema38 -> RE: O posvajanju djece (21.4.2013 16:42:14)

anja moja evo me malo od obaveza neuletim ni na tren da pogledam novosti pa evo sada ali mislim na vas sve stalno i evo prilike kod mene ove sedmice nista novo jos mi se nisu javili nadam se da ce ova od sutra biti sretna pa da dobijem poziv da idem vidjeti svoje malo bucmasto sanjam taj trenutak kad cu ga moc zagrlit i poljubit kako si mi ti kako tvoj princ uzivajte i javi nam se .a vama drage mooje hvala puno na lijepim zeljama i nadam se da cu vas i ja uskoro obradovat kao nasa anjica pusa cujemo se opet

ema38 -> RE: O posvajanju djece (22.4.2013 22:32:41)

drage moje cure samo da vam se javim sutra putujem na boravak i adaptaciju sa svojim malim suncem i samo da znate gdje sam jupiiiiii cujemo se obavezno kad se vratim mislicu na vas a vi se molite da mi sve prodje kako treba nadam se da za 5 dana dolazim sa svojom srecicom i novim vijestima kako smo prosli ljubim vas cujemo see caoooooo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

madam x -> RE: O posvajanju djece (22.4.2013 22:44:46)

IZVORNA PORUKA: ema38

drage moje cure samo da vam se javim sutra putujem na boravak i adaptaciju sa svojim malim suncem i samo da znate gdje sam jupiiiiii cujemo se obavezno kad se vratim mislicu na vas a vi se molite da mi sve prodje kako treba nadam se da za 5 dana dolazim sa svojom srecicom i novim vijestima kako smo prosli ljubim vas cujemo see caoooooo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Tek sad sam se uključila...trnci me prolze od raznoraznih osjećaja...želim vam svu sreću ovoga svijeta i ljubi puno tog slatkog bebaća[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mala_sa -> RE: O posvajanju djece (22.4.2013 22:47:47)

Ema puno srece vam zelim, ljubi malo sunasce punooo punooo [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=bravo.gif]

amra_sa -> RE: O posvajanju djece (22.4.2013 22:56:58)

Ema, baš lijepa vijest, neka je sa srećom. Uživaj sa svojim sunašcem ... Drago mi je da si sretna i da ćeš usrećiti jedno malo nježno srculence ... [sm=9nebesa.gif][sm=metulj.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

saritaa -> RE: O posvajanju djece (22.4.2013 23:13:47)

rasplakala si me, zelim ti srecu sutra, uzivaj sa svojim djecakom i zelim ti da ubrzo bude uz tebe zauvijek [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=pikapoka1.gif]

Honey3 -> RE: O posvajanju djece (22.4.2013 23:24:31)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Jelena86 -> RE: O posvajanju djece (22.4.2013 23:32:51)

Anja, Ema, divno, čestitam vam od srca..nadam se da ćemo se i mm i ja pridružiti vašem klubu...pusa ogromna za hrabre mame i tate [sm=bravo.gif]

Super Beba -> RE: O posvajanju djece (23.4.2013 0:27:27)

ema - divna vijest! Da vam sve prođe kako ste zamislili [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Sretno!!!

Neca xxx -> RE: O posvajanju djece (23.4.2013 1:37:55)

Anja Anjice, majko svog dječaka, čestitam i na oficijelnom majčinstvu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Uživajte!

Ema, čestitke i tebi. Želim ti da ubrzo dovedeš svoje dijete kući. [sm=smiley31.gif]

hatepsut -> RE: O posvajanju djece (29.4.2013 17:41:09)

Mi smo juce upoznali druga M. i njegovu mamu Anjicu [sm=bravo.gif]

Cekamo lijepe vidjeti od Eme [sm=bravo.gif]

ema38 -> RE: O posvajanju djece (1.5.2013 22:29:15)

dragi moji samo da vam kazem moj SIN je dosao sinoc u nas dom nasoj sreci nema krja sve cu vam opisati dok se smire emocije a sad za sada sijamo od SRECEEEEEEEE i srce nam lupa od ljubavi i nase za naseg malisu i njegovo za nas to je malo rijeci koje ponosna mama moze reci ljubi vas presretna ema i nas sin jupiiiiiii

MicoTico -> RE: O posvajanju djece (1.5.2013 22:30:53)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ema, jako sam sretna zbog vas i vašeg sina!
Uživajte![sm=rozica.gif]

R&T@ -> RE: O posvajanju djece (1.5.2013 22:34:01)

ema38, cestitam od srca...

Da vam donese samo srecu i da uzivajte zajedno...[sm=smiley27.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>