Jelena86 -> RE: O posvajanju djece (2.7.2013 22:44:24)
|
hvala draga na lijepim željama, nadam se da ćemo i mi uskoro biti sretni i potpuni, kao ti i ema. samo da ti javim da smo zvali bijelu, kažu da je teško usvojiti dijete,ako si strani državljanin. poslali smo kod nas, mislim u fbih i rs, na 20-tak centara molbu (skoncentrisali smo se na USK, ali i sve one center što si mi napisala). ono što me malo brine je to što su nam u našem matičnom centru rekli da pošaljemo zahtjeve, a obradu da ćemo raditi kada zatraži neki centar. da li je to kod vas tako bilo, ili su vam uradili odmah i obradu, da budete spremni za uži izbor, kada vas neki centar pozove? i još me zanima, kada ste poslali zahtjeve u centre, da li ste ih onda kontaktirali i telefonom? ja kontam da sačekam do naredne sedmice, pa da ih pozovem i da vidim da li su zaprimili zahtjev i da se malo usmeno raspitam kakva je situacija. ako imaš još koji savjet, bila bili bi ti zahvalni, jer je svaki savjet zlata vrijedan, pogotovo kada su informacije o svemu ovome oskudne. imam milion pitanja, ali ne znam ni sama odakle da počnem. izvinjavam se na dugom postu... zahvalna bi ti bila na odgovorima. pusa i čuvajte mi figeeee :* [sm=bravo.gif]
|
|
|
|