mala86 -> RE: Kupovina stana na kredit (4.7.2013 12:25:02)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: mala86 IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: mala86 palacinken koliki ti je stan sad i koliko placas kod nas je 39 kvadrata placamo 170 km oko 80kv 150km namjesten ili nanamjesten [sm=smiley3.gif] to je super cijena MA bilo je nekih stvari u njemu, recimo polunamješten, ali mi svakako imamo gotovo sve od namještaja, a potrefilo se, šta nam fali da je to već bilo u stanu. Jašta nego super cijena, ali kad dođu režije zlo mi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Medjutim, komfor je samo takav, a i nisko je, prvi sprat, pa uživamo. Raširili se :)) ma ispadne to na kraju na isto,skupe rezije mi uvijek trazimo namjesten,jer namjestaja nista nemamo niit smo kad htjeli kupovat mi smo u februaru trazili,joj uzasa nigdje nista [sm=smiley13.gif],i naletimo na neki bezvezan 36 kvadrata 200 km,kao namjesten ni masine nema [sm=hudicek1.gif] al zeni se gazdaricin sin u stanu gdje smo bili 3 godine i bas bilo hitno da izadjemo,i usli tu,al ja se nikako "sabrat"nisam mogla,bas mi crnjacki bio i u maju nadjem ovaj,em smo blizu svojih,em je jeftiniji,a sve ima
|
|
|
|