MicoTico -> RE: Kupovina stana na kredit (3.7.2012 18:51:16)
|
Ja sam , spomenula sam 1.000.000 puta, uvijek za kredit i za SVOJ stan. Nekako mi plaćanje kirije kao bacanje para. Ma ja bih kupila i manji stan, ili neki plac na periferiji pa sebi neku kućicu, malu, može i montažna , ali neka je moje. Mi smo digli kredit još 2005 i napravili kuću.Imamo još 4 godine da plaćamo i nije mi žao. Za ratu koju plaćam , u B.luci gdje živim bi mogla iznajmiti neki manji dvosoban stan i šta onda??? A što se tiče prostora, stan u kom sam odrasla je dvosoban od 58 m2,tu su živjeli moji roditelji, sestra i ja i nešto ne smatram da smo nešto zakinuti niti da smo se "gurali". Za ovaj stan što ljubičica priča, ja ne bi čekala ni sekunde (ako je sve tako kao što kupci kažu i ako nema neka"kvaka", jer je to extra cijena). pogotovo što je starija gradnja kada se vodilo računa o kvaliteti gradnje. Najjeftiniji novoizgrađeni stanovi u B.Luci se kreću od 2.ooo Km po kvadratu pa naviše, a kvalitet je pravi lošak. Moja drugarica kupila novi stan, stala štiklama na pločice u hodniku i sve rupe ostale, prva zima - ogromna vlaga u stanu,... a cijena - "prava sitnica" -2.500 po kvadratu.
|
|
|
|