Mares -> RE: Menstruacija i trudnoća (14.10.2013 11:01:14)
|
Pozdrav cure. Kao prvo, hvala vam što postojite, super je što se na ovakav način mogu pronaći ovako dobri savjeti. Ja vam pratim dva mjeseca, od kada sam u braku. Ovaj mjesec [sm=hudicek1.gif] je trebala doći danas-14.10.2013. Odnose oko ovulacije sam računala, dva-tri dana prije ovulacije, na dan ovlulacije i dva dana poslije. Ovulaciju osjetim, imam grčeve u donjem dijelu stomaka i prozirniju i ljepljiviju sluz, nalik na bjelanjak. Ovaj mjesec sam možda osjetila/umislila neke simtome trudnoće (bolne i natečene grudi, areole možda tamnije i veće i dole imam vene [sm=zmeden.gif] i jedan dan sam primijetila malo krvi u nosu i pri tome malo začepljen nos-negdje sam čitala da bi i to mogli biti simptomi trudnoće i još oni standardni simptomi kao što su povećan apetit, učestalo mokrenje, umor). Pri tome da naglasim da sam pila macinu travu neposredno poslije prestanka prethodne menstruacije pa do perioda ovulacije. Eh sad, jutros mi je nešto procurilo, ali meni to uopšte ne liči na [sm=hudicek1.gif] jer nemam one moje bolove koje osjecam i nemam količinski onoliko koliko sam imala. Kupim jutros test, uradim i ništa [sm=smiley19.gif]. Stavim uložak, sjedim na poslu i evo čekam hoće li ovo krenuti kako treba ili stati. Šta da radim? Jel najpametnije uraditi test kad ovo curkanje prođe ako u međuvremenu skroz ne pročepi. Hvala vam unaprijed. Onima koje su u iščekivanju, želim puno [sm=rozacrtici.gif] I svakoj ženi svaka čast na tome što je žena. Divne ste [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|