Bebica11 -> RE: Menstruacija i trudnoća (28.11.2012 18:55:51)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka "Lažne" menstruacije, tj krvarenja koja se mogu pojaviti u toku trunoće ne budu iste kao uobičajene. Tad krvarenje najčešće bude manje obilno, kraće traje, i žene obično opišu to kao "čudnu" menstruaciju. Naravno da ima izuzetaka i rijetkih slučajeva kad krvarenje bude sasvim uobičajeno (ima nas i sa svaki put drugačijim krvarenjem pa ne primjetimo neku razliku). Test možeš napraviti, sad već nakon 10 dana kašnjenja bi trebao pouzdano pokazati da li se radi o trudnoći ili ne. e bas ovako kako si opisala[sm=bravo.gif] ja sam sa curicom dobila dan poslije ocekivane menstruacije tj trebala sam dobiti u petak i taj dan uradim test koji je bio blijedo pozitivan, u subotu dobijem i naravno plakala sam bas puno, i onda se "pomirim" da nece biti trudnoce, opustila se, u subotu mi bas islo, u nedjelju manje a u ponedjeljak sve nestalo a da napomenem da inace imam 8dana i bas obilno, sljedece sedmice sam posjetila dr i ustanovila se trudnoca i rodila sam svoju curu hB[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|