dandi84 -> RE: menstruacija i trudnoća (11.7.2013 18:06:33)
|
IZVORNA PORUKA: uplasenaa drageeee, molim za pomoc! poslednju menstruaciju sam imala 1. ili 2. juna. poslednji odnos sam imala 5. juna, kada nije svrsio u mene (neplodni su mi dani bii pa sam racunala da je to ok, inace su mi ciklusi jako redovni) i posle toga nisam dobila menstruaciju. bila sam pod uzasnim stresom u junu inace. radila sam test pre tri dana- negativan ( s jutarnjom) danas opet (nije bila juternja i negativan je) i jos jedan danas( ali s testom drugog proizvodjaca i opet negativan). isla sam kod ginekologa, kaze materica mala ( a da sam trudna bi se povecala za koji dan, tako kaze) rekla mi je da su sanse male ali da mog mira radi uradim betu i zakazala mi ultrazvuk. da li je moguce da kasni 13 dana ? inace nemam nikakve simptome druge, samo mi je malo naduven stomak i bubujicava sam.. ja ne bih trudnocu [sm=smiley19.gif] pomaaaaagajteeeeeee please Pa nisi trudna ....3 testa negativna, da si trudna 100% bi ti pokazao dvije crtice nakon jednog dana kašnjenja...Opusti se i čekaj...Neka si otisla doktoru, vjerovatno ce ti dati tabeletice da ti izazove menstruaciju ako ti bude duže vremena kasnila....Nemas razloga za brigu...Normalno je da ti ponekad i zakasni....No sikiriki...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|