RE: Transparentna romantika (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Galicia -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 19:18:34)

Maxuz svratila. Sakrio ruku iza ledja a ja nisam skontala. Tiki. Vidi se razlika izmedju pravog i cirkona. Naravno ko se razumije primjetice razliku.

teacher75 -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 19:25:57)

i moj je na sican nacin mene zaprosio al nije bio dijamant pravi[sm=smiley9.gif]uh da je bio, uvalio bi se u kredit pa bi ga poslije morali zajedno otplacivati[sm=jezicek.gif]

maxus svratila -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 19:27:23)

aha [sm=smiley36.gif] bilo mi malo sumnjivo....

Meni je moj uzeo taj dijamntic, jer ja od nakita nista vise ne nosim, sem sata, on mi je isto od njeg, zamjena sto nisam htjela nikakve mindjuse ni ogrlice i tako to.
Nisam zeljela ni prsten, ali eto, i rekla sam mu prije ako ikad bude kupovao da bude sto manji onaj kamencic.
Ali, ja sam ipak kasnije malkice bila ljta na njeg, jer nije bio bas pri parama, a stedio da mi kupi, dusa draga......

teacher75 -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 19:40:39)

ja vise volim veliki kamen, ovoliki otprilike:
http://eragem.com/media/catalog/product/cache/1/image/300_x_/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/w/m/wm4701i-vintage-diamond-engagement-ring-platinum
ili
http://www.diamond-engagement-rings-tips.com/images/diamond-solitaire-ring.jpg

MAMA MA -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 20:50:31)

IZVORNA PORUKA: maxus svratila

aha [sm=smiley36.gif] bilo mi malo sumnjivo....

Meni je moj uzeo taj dijamntic, jer ja od nakita nista vise ne nosim, sem sata, on mi je isto od njeg, zamjena sto nisam htjela nikakve mindjuse ni ogrlice i tako to.
Nisam zeljela ni prsten, ali eto, i rekla sam mu prije ako ikad bude kupovao da bude sto manji onaj kamencic.
Ali, ja sam ipak kasnije malkice bila ljta na njeg, jer nije bio bas pri parama, a stedio da mi kupi, dusa draga......

i ja od nakita nosim samo sat i vjerenički prsten...nista burma nista lančić,nausnice rijetko....sat mi je mm poklonio za nasu prvu novu godinu(zabavljali smo se jos)....

mama75 -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 21:44:05)

[sm=smiley29.gif] Isti komentar i za onog sto je djevojku zaprosio na Balasevicevom koncertu. Da se razumijemo, volim romantiku, ali ovo mi je [sm=smiley11.gif]
Inace mm je poprilicno romantican, ali me je zaprosio na skroz neromantican nacin. Cesto sam mu znala to prebaciti, ali kada vidim ovakve stvari onda mi je draze neromanticno nego ovako nesto da je ne daj Boze uradio.

teacher75 -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 21:49:24)

a jeste li gledali (vrtilo se prije nekoliko godina na internetu) kako se onaj frajer izblamirao negdje u americi kad je zaprosio djevojku na nekoj velikoj utakmici, pokazali ih na velikom ekranu, a ona ga odbila?[sm=smiley36.gif]

mama75 -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 21:53:23)

Jesam gledala sam. I moj komentar je bio: e vala nek ga je odbila, sta se provaljuje. A mm je rekao: ja bi je ubio, zamisli blama [sm=smiley36.gif] Joj ja sam bas neki romantic(m)ar, ne volim ta pretjerivanja

teacher75 -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 22:00:57)

ja sam sa mm za valentinovo bila u coloseumu na koncertu jinx, bas divno vece, vecera, romantika a prije toga smo spominjali vjencanje al me nije zvanicno zaprosio, pa sam nekako prizeljkivala da to bude tada, ali nije, razocarao me[sm=smiley13.gif]poslije se vadio da je znao da sam tada ocekivala pa da onda to ne bi bilo iznenadjenje[sm=smiley36.gif]

mamina princeza -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 22:12:50)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

MOj muž za mene kaže: Ti si romantična ko kišna glista.
Toliko od mene na ovoj temi.

ps slažem se da je bitno da je velik. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ovako bi i mene moj mogao opsiati .. tu sam stvarno losa kad je pitanje o romantici bilo kakve vrste. Volim vidjeti romantiku kod drugih al ne nesto pretjerano i ne transparento. sama niti sam romanticna niti znam biti takva - sta cu[sm=smiley1.gif]

MAMA MA -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 23:14:19)

IZVORNA PORUKA: mama75

[sm=smiley29.gif] Isti komentar i za onog sto je djevojku zaprosio na Balasevicevom koncertu. Da se razumijemo, volim romantiku, ali ovo mi je [sm=smiley11.gif]
Inace mm je poprilicno romantican, ali me je zaprosio na skroz neromantican nacin. Cesto sam mu znala to prebaciti, ali kada vidim ovakve stvari onda mi je draze neromanticno nego ovako nesto da je ne daj Boze uradio.

Čojeka pjesma pogodila,a ni prsten nije imao...opet mi je to bolje jer je iskreno,neplanirano,osjetio da je to taj momenat pa sta Bog da...a ove blamaze bilbordi,portali,[sm=jezicek.gif]...ja bi ga odbila pa da zlatno uho ima(sto stari svijet kaže)...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Neki intimni momenti zasluzuju ostati intimni....[sm=smiley1.gif]

D_K -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 23:22:49)

nisam bila predmet ovakvih izliva romantike a sudeci po mom muzu nikada necu ni biti [sm=smiley36.gif]
da ne sirim pricu, lijepo je kad je i romantican/na a jos kad bi im brak opstao (ne kao taj sto je zeni recitovao pjesme pa je nakon 6 mjeseci prevario) - to mi je pun pogodak, zasto ne.. ipak treba stisnuti petlju i pred svima napraviti takav gest. jos biti i originalan, pogoditi u sridu, ne biti odbijen, etc..

zumbulcica -> RE: Transparentna romantika (20.5.2012 8:42:51)

Ja se najezim na ovakve stvari ali nejezim u smislu da hocu da povratim.[sm=smiley11.gif]Ja se sva unezgodim kada mm ima romanticne epizode i pred bliskim ljudima, sekom, mamom...a sta bi tek bilo kada bi to uradio pred nepoznatim ljudima.Ja jednostavno ne volim pokazivanje emocija pred publikom,ne volim ljubljenje u trolejbusu,na ulici.Izmedju cetiri zida i kad smo sami sve dolazi u obzir[sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Transparentna romantika (22.5.2012 15:17:59)

meni je najdraze kod mm sto mu nikada nije mrsko preci stotine km samo da dodje da me vidi:) i u vezi je bio takav a i danas je takav:)

bebbe RR -> RE: Transparentna romantika (22.5.2012 16:59:48)

IZVORNA PORUKA: leona81

meni je najdraze kod mm sto mu nikada nije mrsko preci stotine km samo da dodje da me vidi:) i u vezi je bio takav a i danas je takav:)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Požrtvovani romantik.

Anoniman -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 9:28:55)

muškarci u mom životu su svašta radili da bi me impresionirali, ja sam na sve to navikla i ništa mi nije vauuu....
pri tom ne mislim samo na muškarce sa kojima sam bila u nekoj vezi već i ona one s kojima nisam bila ni u kakvoj vezi al sam im se dopadala pa su radili svakojake gluposti..... odnosno tzv romantične poteze....
komotno bi mogla napisati knjigu o tome, muškarci i ja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
mislim da bi mnogim ženama mogla bez lažne skromnosti predavanje održati kako muškarci funkcionišu.... one koje su me poslušale imaju divne veze i divne brakove, jednostavno imam taj talent [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Naravno svi muškarci nisu isti, muškarca treba prvo izanalizirati da bi mogle njime upravljati, da vi okom on skokom, a svaka to žena želi, mi smo sve sujetne.... laže ona koja kaže da nije....
pa i ti romantični potezi koliko god nama bilo neugodno merak nam je kad se danima prepričava šta je naš partner uradio zbog ljubavi il simpatija prema nama ....

MAMA MA -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 10:20:08)

E pa ja nikad nisam težila tome "ja okom on skokom"...za mene je pravi muskarac onaj koji zna lupiti sakom o stol,ali koji i zna biti nježan i romantičan...te "vodonoše"sto nikad onu stvar vidjeli nisu prije ženidbe,ja ne volim...pa se svežu ženine suknje i kao on je divan muž[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]volim brate kad je muško-muško...kad je autoritativan,iskusan na svakom polju,nista mu nije strano,kad on vodi ženu kroz život ne ona njega[sm=smiley1.gif]...kad se moraš zamučiti da bi ti on dodijelio kompliment i da bi mu bila seksi..a ne oni sto funkcionišu na principu"samo nek je žensko"[sm=smiley14.gif]

Takvom muskarcu treba teziti...[sm=smiley20.gif]

veeseelaa -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 10:29:42)

pa to ti mama mu ovisi kakav si po temperamentu, ja npr ne dam da me niko vodi u životu

"ne dam nikom da me vodi, to mi ne treba, jer još uvijek moja glava meni pripada" [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
a sa i jakim i usješnim muškarcem se da upravljati ako žena zna i ima šlifa, ne mora značiti da je glup nego je njegova žena pametnija [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

a lupanje od sto [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] šta ima

pa i ti romantični potezi koliko god nama bilo neugodno merak nam je kad se danima prepričava šta je naš partner uradio zbog ljubavi il simpatija prema nama ....

ima ova mjesta[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ljudi su takvi....

Hanady RR -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 10:34:06)

ma smješno....

ova bi da je mulavaca[sm=zmeden.gif]
a ova druga da lupeta šakama do sto...[sm=zmeden.gif]

vazda bilo i ostalo zlatna sredina...

i koji vrag da ja težim da upravljam zrelom odraslom osobom[sm=zmeden.gif]
ako on nema svoga stav mene nebi ni zapo...ne volim ovisnike ni o čemu pa ni o partenru bračnom makar to bila i ja[sm=smiley36.gif]

Što hoću dobijem, što sma tražila imam...

samo ne dam sladunjavost da mu se ja cerekeam a on blamira...
još da pričam...nema šanse...
ja sam te njegove blamaže pokopala duboko u sjećanja i neka ih tu inače ako isplove ja se slomih od smijeha...
[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 10:44:32)

Što hoću dobijem, što sma tražila imam...

e to

vjestica -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 10:47:20)

ne znam samo šta je tu smiješno [sm=zmeden.gif]
svaki traži što voli, pa bilo to mulavac, dominantan muškarac, ravnopravan, mlad,s tra
srećom ukusi su različiti

Hanady RR -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 10:52:57)

IZVORNA PORUKA: vjestica

ne znam samo šta je tu smiješno [sm=zmeden.gif]
svaki traži što voli, pa bilo to mulavac, dominantan muškarac, ravnopravan, mlad,s tra
srećom ukusi su različiti

pa meni smješno...

t i kažem...
kaže anonimna laže koja kaže...

to mi najsmješnije...

života mi ja imama neki poremećaj...
ja se toliko smijem žene u dvije situacije
A) njegovi pokušaji romantizma[sm=jezicek.gif] to je strašno...da se ne keslam u facu pred narodom ako je to javno radio ja stanem bježat[sm=sad.gif] fino se okrenem i trčim[sm=smiley19.gif]
b) kad neko padne odrastao ono tipa na snjegu, ledu...( to je tako sramota al ja sebi ne mogu pomoći, ja ne mogu pomoć ni onom ko padne nego i ja sjedem na pod)

Alma_27 -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 11:03:04)

ne volim ni ja te javne romanticne ispade. da mi preko fejsa kaze da me voli a zivimo u istom stanu?
naravno da volim da se mota oko mene i sl. ali necu sad pricati ljudima okolo. ok ono kad s prijateljicama pricamo i kad eto hocu da im kazem kako sam sretna jer je bio takav i takav. znate zenske price uz kafu [sm=smiley36.gif]

meni je, recimo, bilo preslatko kad sam slucajno vidjela nase prijatelje (bracni par) kako nesto romanticno sapucu kad smo bili na izletu i kad su mislili da ih niko ne gleda. inace, kad se druzimo s drugim parovima, svi se ponasamo i zezamo se kao da smo jarani. sta cu ga sad drzati za ruku na sijelu?

teacher75 -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 12:40:04)

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

E pa ja nikad nisam težila tome "ja okom on skokom"...za mene je pravi muskarac onaj koji zna lupiti sakom o stol,ali koji i zna biti nježan i romantičan...te "vodonoše"sto nikad onu stvar vidjeli nisu prije ženidbe,ja ne volim...pa se svežu ženine suknje i kao on je divan muž[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]volim brate kad je muško-muško...kad je autoritativan,iskusan na svakom polju,nista mu nije strano,kad on vodi ženu kroz život ne ona njega[sm=smiley1.gif]...kad se moraš zamučiti da bi ti on dodijelio kompliment i da bi mu bila seksi..a ne oni sto funkcionišu na principu"samo nek je žensko"[sm=smiley14.gif]

Takvom muskarcu treba teziti...[sm=smiley20.gif]

i ja ovako[sm=smiley20.gif]

MAMA MA -> RE: Transparentna romantika (23.5.2012 19:38:22)

Teacher,razumijemo se[sm=smiley2.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>