vjestica -> RE: Transparentna romantika (19.5.2012 16:49:50)
|
mm je luckasti romantičar tipa tičerkinog muža (koji me tako pošalje negdje da nešto uradim, vidim i sl, a sakrije poklon, za svoj rođendan kupi meni poklon, trzne me da je zaboravio neki važan datum,a stigne mi kućna dostava cvijeće i sl) ja nisam neka romantičarka niti tipična žena - operisana od nakita, ne znam ni gdje mi je vera, niti lančić što mi je mm poklonio, cvijeće mi je bacanje para, više volim praktične poklone a nisam fan transparentne romantike pred širom javnošću to me uvijek unezgodilo, koliko god mi laskalo svojevremeno su me znali tako prozivati jednom pjesmom po mom imenu, kad je naruče u kafiću, samo pjevaju na sred grada ili jednom su mi u tramvaju likovi se vraćali sa probe sa instrumentima i počeli pjevati i svirati pjesmu (a što je najgore nikog od njih nisam znala, ja prvo mislila nije to meni, iako moje ime nije često, kad jest, i to prijatelji jednog lika i zbog njega meni pjevali [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]) budem ja polaskana naravno, dovoljno sma sujetna ko svaka žena, ali se zaista unezgodim na takva javna prozivanja i fakat ne volim najbolja je romantika u 4 oka
|
|
|
|