hatepsut -> RE: Transparentna romantika (17.5.2012 22:31:38)
|
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 IZVORNA PORUKA: teacher75 mm je jednom davno spomenuo kako je u mladosti curama znao napisati pjesmu, pa ja sve sad cekam evo godinama da mi napise i nista[sm=smiley19.gif] i danas ga zezam kad ce mi napisati, kaze mi: sta hoces, s tobom sam 4 godine braku a one su bivse[sm=smiley36.gif] Auuuu romantican je kao i moj hihihihihi. A sta ja znam, sve ima svoje prednosti i mane, i sama cesto zudim za ovom vrstom romantike, tj. transparentom romantikom kao sto blue rose rece, ali na kraju, vazno je da u privatnosti znam kako stvari stoje, i da na njegov nacin pokazuje sto osjeca hB. Danas sam se smijala na onaj post o pjesmi pa su se do malo razveli jer ju prevario.Ja sam ne popravljivi romanticar,a mm ni r od romaticara.ne zali on da se potrosi na poklon,ali meni nije to to.ja bi vise volila neku sitnicu ali na romantican nacin.u ostalom ko sto je kazao muz od ticerke s njom je braku a one su bivse.Moj je samnom 15g,od toga skoro 12 punih godina braka [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] volim ga jednako kao da mi svaki dan pise pjesme,a na neki nacin mi i "napise" dovoljno mi kad me nazove i kaze "ljubavi volim te najvise"
|
|
|
|