Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kako se covjeku noge odsjeku kad vidi ovakav naslov teme
znam kako dusa boli do neba ali ne mogu ni da zamislim kako boli zbog djeteta malena, veliko isusenje vas je snaslo. znas da je to od Boga i znas da ce On dati da opet budete sretni. Moras se tome nadati.
Ne postoje rijeci koje bi ublazile tvoju bol i pruzile utjehu ali te mogu razumjeti jer sam i sama imala slicno iskustvo...ja sam svoju prvu bebu izgubila 2007 izmedju 12 i 13 sedmice trudnoce isto bez ikakvih drugih simptoma osim sto je srce stalo...plakala sam danima i nocima...kad bih vidjela trudnicu ili bebu u kolicima ja bih plakala...ali Allah dragi mi dao snage da se oporavim i nakon godinu dana rodila sam svog sina a evo i sad cekam drugog aBd...nikad necu zaboraviti kao ni ti ali zivot ide dalje i moramo stim zivjeti...molicu se za tebe da se sto prije oporavis i aBd ponovo budes trudna i docekas svoju bebu zivu i zdravu...
draga moja, citam i placem ne znam sta da napisem, sve rijeci su suvisne, znaj da stalno mislim na tebe i da ti saljem veliki zagrljaj
Tiki je rekla sve sto bih i ja...Toliko boli, toliko jecaja...a opet tako si pametna i saburli u tim, najgorim za majku, trenucima...Mila, da vam Svemoguci olaksa bol i zastiti od daljeg svakog zla! Ljubim :*
Draga malenaa beskrajno mi je zao sto se desilo ono sto niti jednoj majci ne bi trebalo desiti. Jer samo majka moze tako jako voljeti. Ja molim dragog Boga da tebi kao i svakoj majci koja je izgubila dijete da vam sto prije olaksa bolove i pomogne u putu dalje, jer dalje moras ici. Cuvaj mi se a ja ti saljem ogroman zagrljaj podrske!
draga malena ... jako mi je zao .,,olim dragog Allaha da se sto prije oporavis od svega. Iskusenja na ovom svijetu su teska al mi ih moramo izdrzati zato cemo nekad imati nagradu ... Suze mi same idu niz lice kad citam sta si napisla. I upravu si covjek nije svjestan sta ima dok neka tegoba ne dodje i prisjeti nas koliko trebamo biti zahvalni na onom sto imamo jer niko ne zna sta nas sutra ceka.
Bices ti aBd dobro a tvoja dzenetska pticica bice na neki nacin uvijek uz tebe ...
Znam da je besmisleno bilo šta reći na ovo, ali nadam se da će riječi podrške bar malo ublažiti tvoju bol koju nijedno biće ne bi trebalo osjetiti...a ti ipak nastavljaš dalje... Iako te ne znam, svu sreću svijeta ti želim, a najviše od svega bar još jednu zdravu slatku malu bebu što prije Ne daj se, ne mogu ni zamisliti kako ti je...
Moja mila, jasno mi je koliku tugu osjecas..zato mi je tesko da ti bilo sta kazem ...BOze nedaj nikome takvo iskusenje.. Svakog momenta si mi u mislima.. znam da ti svi kazu da budes jaka...ali ja bi ti iskreno rekla da places, da ne cuvas tugu u sebi, boli s razlogom, ...uvjek ce ostati ta praznina koju niko drugi nece moci ispuniti to je mjesto rezervisano za tvog andjela... Hvala Bogu sto nisi sama, imas ljude koje te istinski vole, imas svog Dinu svoje najvece blago...ali svako djete ima mjesto za sebe... Maleni ce biti tvoja ceznja do sudnjega dana...ali ces biti srecna sto znas da je na najljepsem mjestu.. Zato polako daj sebi vremena, ja znam da brines o osjecanjima ljudi oko tebe...ali svako treba da shavti da je sad tvoj momenat za tugu..kazem ti to iskreno, ja znam da si ti svega svjesna.. .Svakim danom bice lakse...pogotovo kad ti Bog da drugu bebu...imaj sabura srce moje...saljem ti veliki zagrljaj...