veda
|
Nisam imala prilike da se ranije javim. Malena,Nur drage jako mi je zao Ja sam jutros izasla iz bolnice,naime ja sam non stop u bolnici,i ako je koja bila ovih dana gore morala je mene vidjeti,jer svi vc i od sestara idr. su me jako dobro upoznali, i vise neznaju sta samnom. Sta se meni desilo..... Nakon sto je srce bebe prestalo kucati nakon sto su mi napravili kiretazu i kad sam mislila da cu odlezati isplakati se nakon svega,od prve kiretaze sam imala blagu sukrvicu ali sam onda dobila jaki odljev. Na uz ustanovljeno da je ostao komad posteljice,opet kiretaza,nakon toga ja opet prokrvarim,opet rekiretaza,i onda opet. Tri puta sam bila u bolnici,najgore sto me dr privatno znaju,i jos im gore sto se ovo desava. Kad sam zadnji put prokrvarila u subotu,oet u bolnicu.Ovaj put hematom. Ja sam vise odustala bila i od zivota,dr je ovaj put savjetovao da mi sondom izvuce, da me vise ne maltretiraju,ali prije toga da ce probati ipak ljekovima da samo izadje.neznam vise ni sama od kad sam na ergometrinu,i antibioticima.U bolnici mi davali inekcije ergometrina,metronidazol,vibramicin,zeljezo... Izbacila sam negdje 10 m. Jucer na uz 3 mm, danas,ali oko 5mm.Posto igrom slucaja sve to mogu primat i kod kuce,i imat cu tehnicare koji ce pratit,jutros su me otpustili kuci,a ostalo je u menii jos tih 5mm. Najdalje ako ga ne izbacim moram ponovo u bolnicu u ponedeljak najkasnije.Neki kazu ponovo kiretaza,neki da ce sondom izvuci,misljenje podjeljeno.a ja moram pratit dal ce ista u medjuvremenu izaci. Jako sam slomljena i umorna od svega. Najradje bi da me nema.Sad idem leci da se odmaram,jer nemam snage za nista.Neznam dal je gore fizicki ili psihicki. Izvinite da dugom postu,al sam morala da izbacim ovo. Volim vas sve....
|