MELLI -> RE: Prvi simptomi poroda (11.11.2008 17:51:18)
|
Simptomi pred porod??? Ma iskreno rečeno porodila sam se oba puta bez simptoma. Prvi put ležala sam u bolnici sedam dana, jer mi je termin uveliko prošao.Primila sam dva gela i drip,ali poroda ni blizu,nikakve bolove nisam osjećala,osim u leđima zbog neudobnog bolničkog kreveta.Doktor koji me vodio predložio je carski kao opciju,ako porod ne krene u toku noći.Ništa se nije desilo ujutru do vizite kada me je jednom presjeklo po dnu stomaka.I to je bilo to;pravac rađaona, dva puta sam se napela i beba je izašla. Drugi porod opet isto deset dana nakon termina.Opet sam ležala na istom krevetu i radila cjelodnevn CTG .Poroda ni na vidiku.Opet je doktor predložio gel sutradan.U 19 i 30h uradili su mi još jedan CTG ,nija naravno pokazao ništa. U 20 i 10h počeli su ekstra jaki bolovi svake minute.Sestra je pozvala doktora pregledao me i pravac rađaona,probio mi vodenjak i beba tečka 4060g izašla je sa tri napona. Zato kažem ja ne znam šta su to simptomi poroda.SVAKOJ BUDUĆOJ MAMI ŽELIM OVAKVE PORODE.
|
|
|
|