dragonfly -> RE: EUROMEDICAL ili Jinemed (28.3.2013 15:43:37)
|
Draga Leva, presretna sam zbog tebe i tvojih mrvica, duše drage samo neka rastu, drago mi je što čujem da je sve ok, samo napredujte i rastite. Znam da strahuješ od svega i svačega i sama sam takva, svaka i najmanja promjena, žig ili nešto me svaki put iznova istraumira. Mislim da izluđujem doktora Begića (i meni baš on vodi trudnoću) i dr.Kapetanovića sa svojim pitanjima i strahovima ali zaista imaju jako puno strpljenja i razumjevanja. Kod mene je jedan mali dečkić, i mi smo prije dva dana ušli u 7 mjesec... to je jedan mali nemirko koji se vrti po 24 sata. Ja iskreno nisam imala problema sa mučninama i povraćanjem niti jednog momenta, po tom pitanju sam stvarno nekako imala sreće. Jedino što sam ja prva tri mjeseca uvijek mogla spavati. Tri puna mjeseca mislim da sam spavala najmanje po 12 sati, jednostavno nisam mogla držati oči otvorene. MM i dan danas zafrkava kako sam u tom periodu znala nasloniti glavu i bukvalno u pola rečenice da zaspem.... U svakom slučaju tu sam da razmjenimo iskustva, savjete i sve što ti bude trebalo :) Pomilki stomačić i te mrvice za mene...
|
|
|
|