Amelaa RR -> RE: EUROMEDICAL ili Jinemed (17.4.2012 9:59:14)
|
U pravu si Leva, nadam se da ce bar neko iz te prve grupe se javiti i napisati svoje iskustvo, citala sam po netu da je sto se tice klinike Bahceci u toku krecenje i ciscenje unutrasnjosti od radova, i da im za mjesec dana trebaju stici instrumenti. Mislim da su Bahceci u prednosti na Euromedical i po pristupacnosti, a i po osoblju..jer ipak nije malo sto ce u njihovom timu biti najdan od najbolji urologa u Evropi dr. Emre Bakırcıoğlu, koji je najbolji sto se tice microTESE, a u microTESE rade u Evropi samo 2 ljekara:dr Emre Bakircioglu u Istanbulu i neki dr u Belgiji. I ja sam imala prijatno iskustvo sto se tice Bahceccia, lijepo je odgovarala na sva pitanja, nije bilo brza muzika..zaista korektno i detaljno. Mislim da su oni dosta uradili preko onih besplatnih pregleda i sto se tice reklame, a i sto se tice povjerenja, jer ipak upoznali su nas s svojim namjerama, i ostalim dok iskreno Euromedical je bahnuo odjednom i kad nam svoje iskustvo kaze neko iz prve ruke i nije bas pozitivno...sve to onda ide u drugi plan.. Nejse kako god, bitno je da se konacno i kod u drzavi otvaraju takvi centri, jer problem neplodnosti je svaki dan sve veci i veci...pa kad nasi nece plaho da rade po tom pitanju (svaka cast Balicima) nek stranici rade.
|
|
|
|