aboni76 -> RE: EUROMEDICAL ili Jinemed (19.4.2012 20:59:35)
|
IZVORNA PORUKA: CICIKA MICIKA 74 Ne vjerujem,ja kad sam izracunala koliko ce me kostati inseminacija to ti ispadne taman povratna karta za dr.da se vrati u Istambul.A onda odem u ambulantu po uputnicu za hormonski status i brisove ,i tamo nije moja vec neka nova dr.sva pametna kaze pa sta hocete sterilitet se svugdje placa ,znate djeca se prave iz glave.Cuj kazem ja mislila iz p...e i k...a,idiotkinja blesava .Onda kaze ,morate se vratiti sad kod dr.biva Godinjaka ,ja nemam pojma sta ovdje pise,neka mi otkuca.Kad nisam dobila nervni slom.Kazem joj,draga doktorice ,ako vi ne znate citati ne znam kako da vam ja pomognem a ne pada mi na pamet da to kazem svom ljekaru.Mozete misliti s kakvim moronima sve mi moramo kontaktirati. E pa stvarno ne mogu da vjerujem koja glupača. Joj kako sam se naljutila i iznervirala ufff [sm=hudicek1.gif]. Pa bože dragi koji idioti rade u našem zdravstvu. Za šta mi plaćamo zdravstveno osiguranje...Izgleda samo da bi neki idioti poput te doktorice imali platu....Trebala si joj tražiti uputnicu za psihijatra zbog neplodnosti, pa da joj se njene kolege smiju, mada rijetki su oni što su puno bolji od nje...Jadni svi ljudi u ovoj državi koji trebaju medicinsku pomoć...I što ti je glupača rekla da se svugdje plaća, trebala si je pitati zna li ona da čita (a očigledno da ne zna, što je i dokazala), da zna, znala bi da u Hrvatskoj parovi sa dijagnozom steriliteta ne plaćaju ništa od pretraga, a imaju i tri pokušaja besplatne VTO. I meni su prije nekoliko godina rekli, (kada sam pitala zašto na odjelu steriliteta plaćam nalaze hormona, a iste te u Skerlićevoj nisam plaćala) da se kod nas neplodnost ne tretira bolest, nego to je naša volja što hoćemo, i uporedili su mi lječenje od steriliteta sa estetskom hirurgijom.. Izvinite drage moje ako sam vas udavila, ali stvarno sam bjesna, sve mi se skupilo ovih dana, mm ode kod urologa, poslije jednog spermograma i pregleda, samo je digao ruke od nas, neće da se uopšte bavi nama, dao nam uputnice prema spisku koji sam ja napravila, od toga pola se ne može uraditi u državnim ustanovama, već privatno, sve plati pa ćeš dobiti, i onda pročitam ovo....
|
|
|
|