Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 1.4.2011 23:37:35
Skvo RR
A new mama .....ovo je samo za nasu dusu...ali bilo bi mi zadovoljstvo nasoj drugarici ajnici jednu kapicu isplesti....samo mi pp-om javi koja vam boja za iducu zimu odgovara...
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 1.4.2011 23:41:35
new mama
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
A new mama .....ovo je samo za nasu dusu...ali bilo bi mi zadovoljstvo nasoj drugarici ajnici jednu kapicu isplesti....samo mi pp-om javi koja vam boja za iducu zimu odgovara...
E dusica moja,hvala ti ,ma mi smo ti u ljubicastvenom tonu uvijek nego moram ja na instukcije kod tebe za pletenje ,bas mi se svidjaju kapice
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 1.4.2011 23:49:00
Skvo RR
Od ranije sam znala....ali nisam iskreno odavno plela...nekako nikada..vremena.. ..zaboravila sam da je to takva zaraza. .I evo opet pocela....trenutno pletem umi suknjicu uz ovu kapicu....
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 1.4.2011 23:58:52
mama75
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Od ranije sam znala....ali nisam iskreno odavno plela...nekako nikada..vremena.. ..zaboravila sam da je to takva zaraza. .I evo opet pocela....trenutno pletem umi suknjicu uz ovu kapicu....
Jel pletes ili heklas? Meni heklanje nekako brze ide I da te pitam kakve su cijene pamucnog konca na pijaci kod te tete? Ja sam neki kupovala u gradu, ali je poprilicno skup. btw i ja sam u fazi "suknjica uz kapicu" ali ja heklam
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 2.4.2011 0:05:00
Skvo RR
Pletem....vunica je od 3km do 4 km, 100 gr...
konac cu ti provjeriti..trebam ici po jos ljubicaste ...svakako fali mi...A kada ovo zavrsim, imam jednu kapicu za newmamu. ...pa cu onda nesto plesti sa pamucnim koncem...hajde provjerim ti....jer treba i meni..ja ne heklam, nego, pletem sa koncem...
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 2.4.2011 0:21:21
milenium
IZVORNA PORUKA: dadada
Dzenana, ako mozes pitati svoju mamu da li bi ovakvu kapicu znala isplesti? koliko bi to kostalo? i sta tj. koji konac bi ja trebala za ovo kupiti...posto bih voljela sama izabrati boju bitan mi je i ovaj obod- jel se to tako zove al da je ovako mali
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 2.4.2011 10:31:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: canim
Od moje princeze cipelice i rukavice
preslatko
ja se divim vama koji to znate...voljela bih da i ja znam ...samo sam totalno smotana za ovakve stvari...jedino sto ja znam isplesti je sal...a i on ispadne pun gresaka ...a to me plaho nervira, jer volim perfekciju zato radje kupujem ...to sam nazalost naslijedila od moje mame ...mislim, smotanost za ovakve stvari ...jer moja tetka plete, sije...boli glava...i to ovako ko skvo...za cas...poslije posla ...nikad necu zaboraviti jeans jaknu koju je sasila mom rodjaku...ma hebo kupovnu ...nikakve razlike...majkemi...i jos je s starih leviski odsila njihov znak i prihevterila ga...ej...nema sanse da provalis da je kucna radinost
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 2.4.2011 10:32:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: dadada
Dzenana, ako mozes pitati svoju mamu da li bi ovakvu kapicu znala isplesti? koliko bi to kostalo? i sta tj. koji konac bi ja trebala za ovo kupiti...posto bih voljela sama izabrati boju bitan mi je i ovaj obod- jel se to tako zove al da je ovako mali
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 3.4.2011 0:01:16
mama75
Joj medic ovo mi je super, ali ja nikako nisam mogla skontati one seme za cvjetice. Nisam bas neki pletac, pa zato. Ako neka od mama odgonetne molim da mi javi, bas mi se svidja
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 3.4.2011 9:39:42
Dzenana_G
Dadada moja mama je rekla da zna da napravi takvu kapicu. Ako ces neku za ljetni period da kupis konac, a ako hoces za zimski period vunicu. Cijena je 13 KM. Naravno ako neces kupiti ovo kao sto ti je milenium rekla.
RE: Tutorijali ili seme za heklanje i pletenje 3.4.2011 10:35:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Dadada moja mama je rekla da zna da napravi takvu kapicu. Ako ces neku za ljetni period da kupis konac, a ako hoces za zimski period vunicu. Cijena je 13 KM. Naravno ako neces kupiti ovo kao sto ti je milenium rekla.
Zdogovoreno...ja kupim bojice pa cemo se dogovoriti oko preuzimanja...jos samo pitaj mamu, molim te, koliko otprilike konca treba...znaci konac...ljetna kapica...za zimu imam drugu ideju...imace posla ako budem zadovoljna