niki83 -> RE: Ginekolozi u Zenici (9.10.2014 10:52:51)
|
IZVORNA PORUKA: BebeLina Ne mogu pisati o svakom ginekologu pojedinacno, a mnogo sam ih obisla i stekla neko misljenje o njima. Ali želim reci da je dr. Mehmedović Sejo (joj, mozda nisam potrefila prezime) u poliklinici najodvratniji doktor koji postoji na planeti zemlji. Znaci, uzas i horor. Nekoliko puta me primio Parganlija, ali sam skontala da je skroz senilan (po 5 puta tokom pregleda me pita koje sam godiste.. dakle, na istom pregledu zaredom pita za godiste), ali ovog brku Seju niko po gluposti ne moze prestici. Na pocetku ove trudnoce ustanovio mi je cistu na jajniku i ustao da plese dok m ije to saopstavao (znam da ne vjerujete). Opet sam mu otisla, jer kazu da je zaista dobar doktor, ali skoro je pao u nesvijst od soka kad je skontao da cu zadrzati bebu. Kao eto zbog te VODENE ciste savjetuje mi da abortiram... Ja sam danas 36. sedmica... Od tri trudnoce, dvije idem privatno kod Granica i zadovoljna sam... U polikliniku sam otisla dva puta u ovoj trudnoci, i to samo zbog knjizice. Za koji dan aBd ulazim u deveti tako da cus vakako morati otici po uputnicu... I da, sto se tice skole za trudnice. Imam zelju da idem (iako sam vec malo zakasnila :) ) i otisla sam u polikliniku da se raspitam za to. Na odjelu za trudnice mi rece teta za salterom da prije nego se upisem u skolu moram odci na pregled kod doktora. Posto necu da idem njima na pregled, nisam ni pocela sa skolom. Kasnije sam saznala da to uopce nehoda tako, nego da trebas otici u prizemlje poliklinike i prijaviti se, bez obzira gdje vodis trudnocu... Nazvat cu ih i upisati se - vrlo jednostavno... Nazalost vjerujemo.. Nego sretno da bude do kraja aBd, sve najbolje ti zelimo! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|