hatepsut -> RE: Ginekolozi u Zenici (29.12.2013 19:34:59)
|
IZVORNA PORUKA: Hannica Ananasko i ja imam lijepo iskustvo,ali eto ima zenica i sa losim iskustvom. I ja i Mia hvalimo doktore kod kojih smo vodile trudnocu,a sta kada vodis trudnocu kod nekog dr.a kad dodjes na porod dezurni bude npr. Zijo? A on trazi,otvoreno kaze ne moze bez mustuluka.[sm=zmeden.gif] Opet kazem,ja sam zaista zadovoljna tretmanom,nemam se na sta pozaliti,osim na sestre (sve vjestica do vjtestice) i hB pa mi nije trebala nikakva pomoc od njih.[sm=smiley1.gif] Da,ali ti isla privatno kod tog doktora ?Jel' tako ?A on radi u bolnici i privatno ?!Kao i svi oni,Ja recimo nisam isla privatno (izuzev kad je K. zelio da vidi bebu),isla sam u polikliniku.A znam mnogooo zena koje su super prosle bez da su dale fening,znam koje su imale bolove i lezale u predradjaoni jer nisu nikom nista dale. Kad sam ja lezala Zijo je zenicama govorio "nek' ti dodje muz" [sm=smiley36.gif] ja kazem ,ako meni kaze da mi dodje muz otici cu ja da razgovaram s njim i lijepo mu objasniti da znam i ja da pricam ko i mm. [sm=smiley36.gif] Uglavnom ti kod kojih vodis trudnocu ,ako nisu u bolnici,nazovu kolegu u smjeni i kazu da si ti njegov pacijent pa oni tako jedni drugima "izlaze u susret".Mislim gore sam lezala i nagledala se i naslusala se svega. Nek je sa srecom trudnicama ! Bit ce to sve ok ,samo opusteno ! Ne traze oni "otvoreno" ,ali... Jooj ja cu ko Suljo kad mu se "opet" islo u Ameriku,opet mi se poradja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|