Storm -> RE: Ginekolozi u Zenici (6.1.2013 23:15:40)
|
IZVORNA PORUKA: hatepsut Jooj Niki ne znam zasto je bio takav,ali samnom se proadjala zenica koja je privatno kod dr.Gvozdenovica vodila trudnocu,takodje je i prije poroda lezala samnom,on je svaki dan obilazio.kad nam je ubrizagan gel stalno je obilazio i mene uz nju [sm=smiley1.gif] ali moram priznati da je vise na nju pazio ,opdveo je u predradjaonu jer je ona tako zeljela.Kasnije mi je pricala stalno je zapitkivao koliko je boli i davao joj nesto protiv bolova.tako da je meni u ocima ostao kao velik covjek. E sad isto samo rijeci hvale imam i za dr.Sestica ,mislim covjek me pregledao uputio u radjaonu i odveo me bukvalno,a da predhodno niko nije urgirao za mene niti sam mu nesto platila.lijepo me smjestio na krevet u radjaonu i rekao da porod nece jos jer je beba visoko,rekao je da ce doci kasnije,ali samo sto je izisao meni su krenuli naponi tako da me porodio dr.Gvozdenovic .On je meni na prvom mjesto dobar covjek,pa onda doktor.jedva je uzeo mustuluk nakon poroda,al zaista jedva.a nazvao je mm da mu kaze da sam rodila i da je sve ok . Zaista ne znam do cega je,evo recimo taj Karahasan se nije htio javiti na tel. svojoj pacijentici ,zena je lezala samnom.a predhodno joj rekao da ce morati na cr ,zena se prirodno porodila. Pa bas sam to mislila. Svako ima drugacije iskustvo, evo tvoj post sve govori. o svakom doktoru ces cuti i dobra i losa iskustva, sa stelom-bez stele, sa davanjem para-bez davanja para, svakako, sad do cega je to...???
|
|
|
|