madam x -> RE: Nasa kreativnost (7.1.2014 18:33:02)
|
IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: madam x Evo i ja ću malo da dosađujem, vezano za dekupaž: 1. ljepilo za dekupaž- može li neka zamjena, recimo univerzalno? 2. salvete- vidim na fedijevoj stranici se prodaju po komad, što je i logično, što će mi 20 komada jednog motiva, zanima me koliko košta ta prodaja na komad ? 3. te akrilne boje bi se trebale naći i u nekom opremljenijem bau-centru, je li tako? ja sam radila sa dekupaz ali almondray radi (uspjesno) i sa drvofiksom - dakle moguce je 0,50 km je jedan komad u hobi radnjama ja sam nedavno u jednoj knjizari dobila salvete na komad - do duse bila sam se nesto utegla i napirlitala - mozda sam ih i zato dobila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] - inace ne moze - pa eto probaj pa nam javi pali li taj fazon[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] akrilne boje - mi smo prve kupili u nekoj lijevoj radnji, mozda cak i FIS. u Bingu imas akrilnih lakova - sa njima mozes dobiti odlicnu povrsinu ali moras malo vjezbati ruku da mozes nanijeti ravnomjerno sloj laka znaci, za pocetak imas materijal [sm=smiley1.gif] cekamo slike [sm=smiley1.gif] takodje, u Hobba art centru su mi rekli da ocekuju kompletan asortiman za slikanje na svili pa cu malo zagledati pa ti se javim.. Hvala, cmoka....sačekaće ovo moje još, samo prikupljam informacije ali nadoću već nekad[sm=zz_wub.gif]
|
|
|
|